Az első jó hír hetek óta Peléről: Elhagyhatta a kórházat a legenda - fotó

Elhagyhatta a kórházat csütörtökön a háromszoros világbajnok brazil labdarúgó, Pelé, akit szeptember elején daganatos betegség miatt operáltak meg.
Dudás Gábor 2021. október 1., péntek 17:31
Elhagyhatta a kórházat csütörtökön a háromszoros világbajnok brazil labdarúgó, Pelé, akit szeptember elején daganatos betegség miatt operáltak meg.
Szerző: Dudás Gábor 2021. október 1., péntek 17:31

A Sao Pauló-i Albert Einstein-kórház közleménye szerint a 80 éves sportemberre a folytatásban még kemoterápiás kezelés vár.

A beavatkozás után Pelé hetekig az intenzív osztályon lábadozott, mostanra pedig annyira javult az állapota, hogy távozhatott. (MTI)

A brazil fociikon még a kórházból küldött a személyzetnek köszönő üzenetet és arról is írt, mennyire örül, hogy végre hazatérhet.

 

View this post on Instagram

 

Pelé (@pele) által megosztott bejegyzés

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
A lengyel másodosztályú - de kupagyőzelme miatt az EL-ben induló - Wisla Krakówhoz utazott orvosira a jelenleg szabadon igazolható, legutóbb Újpesten szerepelt Kiss Tamás.
Fehérvár FC
Mi lesz Fiola Attilával?
Továbbra sem dőlt el, hol folytatja pályafutását Fiola Attila. Az 59-szeres válogatott védő szerződése június 30-án lejárt, így jelenleg szabadon igazolható. (nso.hu)
Vasas/Szentlőrinc
Két fiatalt kölcsönadtak
A Vasastól érkezik kölcsönben az NB II-es Szentlőrinchez Rab Boldizsár és Szabó Benjámin. Előbbi védekező középpályásként, utóbbi jobb oldali szélső védőként vethető be.
Tovább az összes átigazoláshoz