Állítják: Kassai állandó segítője visszatér Magyarországra - sajtóhír

Orosz sajtóhírek szerint Ring György, Kassai Viktor távozásával egy másik magyar játékvezető is elhagyja Oroszországot.
Csakfoci Admin 2021. szeptember 14., kedd 10:01
Orosz sajtóhírek szerint Ring György, Kassai Viktor távozásával egy másik magyar játékvezető is elhagyja Oroszországot.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. szeptember 14., kedd 10:01

Egy nappal azután, hogy Kassai Viktor, az Orosz Labdarúgó-szövetség (RFSZ) játékvezetői bizottságának szakmai főnöke lemondott posztjáról - a döntést szervezeti átalakítással indokolta -, a másik magyar munkatársa is elhagyja Oroszországot.

Az orosz Szport-Ekszpressz sportnapilap értesülései szerint a korábban asszisztensként tevékenykedő, majd a moszkvai megbízatás miatt visszavonuló Ring György is távozik Oroszországból és visszatér Magyarországra.

Ring - aki az ellenőri testületben dolgozott - az elmúlt évtizedek legsikeresebb magyar játékvezető-asszisztensének vallhatja magát. Partjelzőként 284 NB I-es és 161 nemzetközi mérkőzésen működött közre. A 2011-es BL-döntő mellett részt vett két Európa-bajnokságon és a 2016-os klubvilágbajnokságon is.

Olvastad már?
Hivatalos: Lemondott Kassai Viktor az oroszoknál - így indokolták a változást
A 46 éves Kassai 2020. január 9. óta dolgozott az Orosz Labdarúgó Szövetségnél, szervezeti átalakítás vezetett a távozásához.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha BSC
Dárdai Pál
Hivatalossá vált, hogy Dárdai Pál ismét távozik a Hertha vezetőedzői posztjáról, de más szerepkörben marad az egyesületnél, mert életre szóló klubtagságot kapott.
Fradi
Mahmoud Jaber
Mohammed Abu Fani tavaly nyári érkezése után a Fradi ismét a Maccabi Haifától szerződtethet középső középpályást.
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Tovább az összes átigazoláshoz