A válogatottból is kikerült a leütött DAC-játékos: "No komment"

Egyetlen dunaszerdahelyi játékos sincs a szlovák keretben, a fő jelölt, a mostanában többször is botrányba keveredett védő a klubjában sem játszhat egy ideig.
Dudás Gábor 2018. november 6., kedd 17:45
Egyetlen dunaszerdahelyi játékos sincs a szlovák keretben, a fő jelölt, a mostanában többször is botrányba keveredett védő a klubjában sem játszhat egy ideig.
Szerző: Dudás Gábor 2018. november 6., kedd 17:45

A hétvége legnagyobb hírt kapott szlovákiai focibotránya volt Lubomír Satka esete. A dunaszerdahelyi DAC 22 éves szlovák védőjét hétvégén fizikai támadás érte egy pozsonyi szórakozóhelyen, a játékosnak megsérültek a fogai, elmozdult az állkapcsa és felszakadt az ajka is. Mivel az orvosok szerint a fejpárbajok veszélyt jelenthetnek az egészségére, így idén várhatóan már nem léphet pályára a bekk.

Aki így a szlovák válogatott kerethirdetésekor sem kerülhetett szóba. A nemrég kinevezett szövetségi kapitány, Pavel Hapal - elődje épp egy, Satkát is érintő botrány miatt távozott posztjáról - is kitért a DAC-játékos esetére.

- Šatka kikerült a keretből, noha nem tudom, pontosan mi történt. Nem szeretném kommentálni a történteket, ugyanis az eset nem a válogatottban játszódott le. Meglátjuk, mit reagál a következőkben a klubja. Egy ami biztos, hogy nincs ott a csapatban, és számunkra ez a legnagyobb probléma - fogalmazott a korábbi cseh válogatott futballista a parameter.sk cikke szerint.

A friss szlovák keretben egyébként egy DAC-futballista sem kapott helyet, Tomás Huk csapatkapitány ezúttal is csak a tartalékok között szerepel.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Nebojsa Vignjevic
Az Újpest közleményben erősítette meg, hogy nem gondolkodik Nebojsa Vignjevic vezetőedző leváltásán.
Pécsi MFC
Szerződéshosszabbítás
Újabb megállapodást írt alá a PMFC-vel Helesfay Donát, a 33 esztendős, pécsi születésű és nevelésű hálóőr 2014 decemberében az élvonalban mutatkozott be az együttes kapujában - írja a klubhonlap.
Visszatérhet
Nenad Lukic
A szerb MozzartSport információi szerint a korábban a Honvédot erősített Nenad Lukic visszatérhet Magyarországra.
Tovább az összes átigazoláshoz