Fotó: www.sportsroom.gr

A korábbi Juventus-sztár magyar válogatott védőt igazolna le - sajtóhír

Horvátországból van kérője a 22-szeres magyar válogatott védőnek, Korhut Mihálynak, akihez a jelenlegi csapata is ragaszkodik.
Nyikes Zoltán 2020. június 12., péntek 17:28
Fotó: www.sportsroom.gr
Horvátországból van kérője a 22-szeres magyar válogatott védőnek, Korhut Mihálynak, akihez a jelenlegi csapata is ragaszkodik.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. június 12., péntek 17:28

Nagyszerű szezont fut a görög élvonalbeli Ariszban a magyar válogatott balhátvéd, Korhut Mihály, aki múlt hétvégén megszerezte idénybeli első gólját az OFI Kréta elleni bajnokin a playoff első fordulójában. A 22-szeres válogatott játékos szerződtetése még március végén felvetődött a rivális Panathinaikosznál is, ezúttal pedig újabb csapattal boronálták össze.

A sport24.gr horvát sajtóhírekre hivatkozva arról számolt be, hogy

a Hajduk Split is szívesen látná soraiban Korhutot, akihez azonban ragaszkodik az Arisz is,

hiszen a következő idényben az Európa Liga-selejtezőben induló klubot a nyári átigazolási szezonból kizárta az Európai Labdarúgó Szövetség, így a vezetők igyekeznek legalább egyben tartani a mostani csapat magját.

A lap hozzáteszi, a Hajduk már meg is tette ajánlatát a magyar játékosnak, akinek a döntésében a pénzügyi feltételek mellett az is szerepet játszhat, hogy Horvátország közelebb van Magyarországhoz, mint Görögország. Kiemelik, döntés még nem született, Korhut jövője egyelőre kérdéses.

A Hajduk nyolc fordulóval a horvát bajnokság zárása előtt a Bajnokok Ligája-selejtezőt érő második helyen áll, a csapatot a korábbi 57-szeres válogatott védő, a Juventus mezét 174 tétmeccsen viselő Igor Tudor irányítja.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Fortune Bassey
Cseh sajtóhírek szerint norvég vagy georgiai csapatba kerülhet Fortune Bassey, a Ferencváros 24 éves támadója.
Debreceni VSC
Szécsi Márk
Az NB I-ben szereplő Debreceni VSC 2025-ig meghosszabbította Szécsi Márk szerződését.
Kazincbarcika
Varga Attila
A Kazincbarcika a mai nappal felmentette a munkavégzés alól Varga Attila vezetőedzőt. Az új szakvezető személyéről a későbbiekben ad tájékoztatást a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz