44-szeres bajnokcsapat vinné a magyar válogatott kapust

Görög sajtóhír szerint korábbi klubja, az Olympiakosz szeretné leigazolni Megyeri Balázst, aki az őszi szezonban remek teljesítményt nyújtott az élvonalbeli Atromitosznál.
Nyikes Zoltán 2019. január 19., szombat 12:38
Görög sajtóhír szerint korábbi klubja, az Olympiakosz szeretné leigazolni Megyeri Balázst, aki az őszi szezonban remek teljesítményt nyújtott az élvonalbeli Atromitosznál.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. január 19., szombat 12:38

A görög SDNA értesülései szerint az Olympiakosz szerződtetné az Atromitosz magyar hálóőrét, Megyeri Balázst, aki nem ismeretlen a 44-szeres görög bajnok számára, hiszen honfitársunk 2010 és 2015 között már védett a pireuszi csapatnál.

Spanyolországi és németországi kitérőt követően aztán a 28 éves játékos tavaly nyáron visszatért Görögországba, ahol remek őszi szezont produkált, tizenöt meccsen tizennégy gólt kapott, hat alkalommal pedig érintetlen maradt a kapuja, nem csoda tehát, hogy újra felfigyeltek rá az Olympiakosznál.

A görög lap úgy tudja, az élvonal második helyén álló pireuszi együttesnél nem számítanak Andreas Jannotisz kapusra, így már a téli átigazolási szezonban megszereznék Megyerit, ám ez nem lesz egyszerű, hiszen az egyszeres magyar válogatott labdarúgó szerződése 2020 nyaráig érvényes az Atromitosznál.

Minden átigazolási hír egy helyen folyamatosan frissülő rovatunkban:

Olvastad már?
A hivatkozás nem elérhető
404 Not Found
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz