157-szeres válogatott legenda dicsérte légiósunkat: "Egyértelmű a tehetsége"

Elismerő szavakkal beszélt az MLS-ben futballozó Sallói Dánielről az amerikai válogatott korábbi legendás játékosa, a jelenleg szakkommentárorként dolgozó Landon Donovan.
Csakfoci Admin 2017. szeptember 25., hétfő 18:57
Elismerő szavakkal beszélt az MLS-ben futballozó Sallói Dánielről az amerikai válogatott korábbi legendás játékosa, a jelenleg szakkommentárorként dolgozó Landon Donovan.
Szerző: Csakfoci Admin 2017. szeptember 25., hétfő 18:57

Ahogy Légióskörkép rovatunkban is olvashatták, remekül teljesít az elmúlt mérkőzésein az MLS-ben futballozó Sallói Dániel. A fiatal magyar játékos fontos gólt szerzett múlt héten csapata megnyert kupadöntőjében, hétvégén pedig szintén tevékeny részt vállalt Sporting Kansas City győzelméből, ismét megzörgette az ellenfél hálóját.

A teljesítmény mellett nem ment el szó nélkül az amerikai labdarúgás legendája, a 157-szeres válogatott Landon Donovan sem, aki elismerően beszélt honfitársunkról.

"Nagyon tetszett Sallói játéka, meggyőző volt. Kicsit még csiszolatlan, de egyértelműen látszik a tehetsége" - idézi a Jenkifoci nevű portál a jelenleg szakkommentátorként dolgozó Donovant.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Botka Endre
Meghosszabbította szerződését a Ferencvárossal Botka Endre - jelentette be hivatalos oldalán az NB I-es listavezető.
Debrecen
Ramil Sheydayev
Ezúttal a Debrecennel hozták kapcsolatba a Qarabag egyik legjobbját, a 27 éves Ramil Sheydayevet.
MOL Fehérvár
Cserkuti-Németh Olivér
Profi szerződést kapott a 16 éves csatár, Cserkuti-Németh Olivér, aki részt vett a Vidi téli edzőtáborában és már az NB III-as csapatban is bemutatkozott.
Tovább az összes átigazoláshoz