1 milliárdos igazolás lehet Nikolic első nagy fogása

Olasz sajtóhírek szerint az 50-szeres vb-ezüstérmes horvát középpályás, Milan Badelj a nyáron klubot vált, és Marko Nikolic által irányított Lokomotiv Moszkva csapatában folytatja pályafutását.
Csakfoci Admin 2020. június 9., kedd 10:23
Olasz sajtóhírek szerint az 50-szeres vb-ezüstérmes horvát középpályás, Milan Badelj a nyáron klubot vált, és Marko Nikolic által irányított Lokomotiv Moszkva csapatában folytatja pályafutását.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. június 9., kedd 10:23

A nagy olasz transzfertudor, Gianluca Di Marzio a saját holnapján adta hírül, hogy a Lazio vb-ezüstérmes horvát válogatott középpályása, Milan Badelj hat szezon után búcsút int az olasz ligának, és az orosz élvonalbeli Lokomotiv Moszkva csapatában folytatja pályafutását.

Di Marzio szerint mindenben megállapodtak a felek a 31 éves játékos átigazolásáról.

A hírek szerint az oroszok 3,5 millió eurót (1,21 milliárd foritnak megfelelő összeget) fizetnek az olaszoknak.

Badelj, aki az idei szezont a Fiorentinában töltötte kölcsönben - 21 mérkőzés, 1 gól a mutatója -, hároméves szerződést fog aláírni, és ha nem történik váratlan, akkor a transzfer az idény végén valósul majd meg.

A koronavírus-járvány miatt szüneteltetett oroszországi futballszezon a tervek szerint június 21-én folytatódik.

Családját választotta a világbajnok védő

Az orosz klub május 27-én közölte, hogy a 44-szeres válogatott védő nem tért vissza a csapathoz a koronavírus-járvány miatti kényszerszünetet követően, a Bild című német sportnapilap pedig arról számolt be hétfőn, hogy hamarosan sor kerül a jövő nyárig szóló szerződése felbontására.

Höwedes állítólag azért döntött a távozás mellett, mert a világjárvány miatti bizonytalan helyzetben inkább a családjával szeretne lenni, ám még nem talált magának új klubot. (MTI)

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Senkó, Várkonyi, Drazic, Mance
Sallói elmondta, Senkó várhatóan a ZTE testvérklubjánál, a Nafta Lendavánál folytatja, míg a Lendván kitűnően védő Németh Ervin érkezhet. Várkonyit megvennék az MTK-tól. Mance és Drazic is szóba került.
Haladás
Újabb távozó
A kialakult nehéz helyzetre tekintettel a Szombathelyi Haladás újabb játékosa bontott szerződést a klubbal - a 17 éves támadó, Katona István távozott, már vasárnap sem lép pályára Gyirmóton.
Ferencváros
Edzőkérdés
A vezérigazgató elmondta, olyan edzőt keresnek, akinek van nemzetközi tapasztalata, ezért Máté Csaba visszahozatalára nincs esély.
Tovább az összes átigazoláshoz