1-5 után rúgták ki László Csabát Skóciában

Menesztette magyar szakvezetőjét a helyi másodosztályú Dundee United. László Csaba szűk 11 hónapot élt meg a skóciai kispadon.
Dudás Gábor 2018. szeptember 30., vasárnap 18:38
Menesztette magyar szakvezetőjét a helyi másodosztályú Dundee United. László Csaba szűk 11 hónapot élt meg a skóciai kispadon.
Szerző: Dudás Gábor 2018. szeptember 30., vasárnap 18:38

Szeptember 30-i hatállyal és közös megegyezéssel szerződést bontott a Dundee United és László Csaba - ezt a skót klub vasárnap délután jelentette be. Az is kiderült, hogy Laurie Ellis pótolja majd ideiglenesen a trénert a kispadon.

Mike Martin klubelnök így köszönt el a magyar menedzsertől: - Szeretném megköszönni Csabának a klub iránti elkötelezettségét, amelyet az ittléte alatt tanúsított és azt az elhivatottságot, amellyel a klubstruktúra átalakításáért dolgozott. Minden jó kívánunk neki a jövőre nézve.

László 2017 novemberében lett a Dundee United szakvezetője és összesen 42 tétmeccsen irányította az együttest. Eddigi Championship-klubja a Ross County elleni 5-1-es szombati vereség másnapján köszönte meg munkáját. A United hét fordulót követően a 4., playoffot jelentő helyen áll a skót másodosztályban. A legutóbbi idényben, László vezetésével épp a rájátszásban maradt le a feljutásról a csapat.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz