Vébé-selejtezőn akart támadni az ISIS

A helyszínváltozás miatt a Fradi nyári BL-meccsének a helyszínén játszanak majd.
Budai László 2016. november 8., kedd 20:59
A helyszínváltozás miatt a Fradi nyári BL-meccsének a helyszínén játszanak majd.
Szerző: Budai László 2016. november 8., kedd 20:59

Az albán hatóságok biztonsági okokból módosították a helyszínét a futballválogatott Izrael elleni, szombati világbajnoki selejtezőmérkőzésének.

A találkozónak eredetileg az északi Shkodra adott volna otthont, ám az izraeli szövetség keddi bejelentése szerint végül az albán fővároshoz, Tiranához közeli helyszínen, az Elbasan Arenában rendezik majd meg. Ebben a stadionban játszott egyébként a Fradi nyáron a Partizani Tirana elleni BL-mérkőzésen.

A döntést a nemzetközi és az izraeli szövetség is jóváhagyta. Az Israel Radio arról számolt be, hogy az albán hatóságok letartóztattak legalább négy embert, akik összeköttetésben állnak az Iszlám Állammal, és az izraeli csapat megtámadását tervezték.

Az albán válogatott a harmadik, az izraeli a negyedik helyen áll a G jelű selejtezőcsoportban. Mindkét csapatnak 6 pontja van. A  csoportban még a spanyol és az olasz, illetve a macedón és liechtensteini válogatott szerepel.

(MTI/csakfoci)

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
A lengyel másodosztályú - de kupagyőzelme miatt az EL-ben induló - Wisla Krakówhoz utazott orvosira a jelenleg szabadon igazolható, legutóbb Újpesten szerepelt Kiss Tamás. (NSO)
Fehérvár FC
Mi lesz Fiola Attilával?
Továbbra sem dőlt el, hol folytatja pályafutását Fiola Attila. Az 59-szeres válogatott védő szerződése június 30-án lejárt, így jelenleg szabadon igazolható. (nso.hu)
Vasas/Szentlőrinc
Két fiatalt kölcsönadtak
A Vasastól érkezik kölcsönben az NB II-es Szentlőrinchez Rab Boldizsár és Szabó Benjámin. Előbbi védekező középpályásként, utóbbi jobb oldali szélső védőként vethető be.
Tovább az összes átigazoláshoz