Fotó: www.dnaindia.com

Válogatott: Messi reagált a visszavonulásáról szóló pletykákra – a szurkolóknak is üzent

Lionel Messi a brazilokkal szemben elveszített Copa América-elődöntő után kijelentette, ha a jövőben is csatlakozhat a válogatotthoz, akkor jönni fog.
Nyikes Zoltán 2019. július 3., szerda 12:15
Fotó: www.dnaindia.com
Lionel Messi a brazilokkal szemben elveszített Copa América-elődöntő után kijelentette, ha a jövőben is csatlakozhat a válogatotthoz, akkor jönni fog.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. július 3., szerda 12:15

Nem vonul vissza az argentin labdarúgó-válogatottból az ötszörös aranylabdás Lionel Messi, aki a brazilokkal szemben elveszített Copa America-elődöntő után kijelentette, hogy a továbbiakban is segíteni akarja a nemzeti csapatot.

"Egy új csapat kialakulása van a láthatáron" - nyilatkozta a 32 éves futballista, aki reméli, hogy az argentin szurkolók látták, az együttes mennyire sokat tett a sikerért a dél-amerikai kontinensbajnokságon. "Abban reménykedem, hogy tiszteletet és nem kritikát kapunk majd a drukkereinktől. Békén kellene hagyniuk a csapatot, hogy nyugodtan fejlődhessen" - mondta Messi.

A Barcelona sztárja kijelentette, hogy nagyon jó viszonyban van a többi játékossal, és ha bármilyen módon segíteni tudja a válogatottat, akkor meg is fogja tenni.

Ez egy kiváló társaság, amely egyre jobb lesz, és ha én csatlakozhatok hozzájuk, akkor itt leszek

- cáfolta a visszavonulásával kapcsolatos pletykákat Messi.

A támadó klubszinten mindent megnyert már a Barcelonával, az argentin válogatottal azonban még egyetlen trófeát sem szerzett. A 2016-os Copa America után lemondta a szereplést a nemzeti csapatban, de aztán a tavalyi, oroszországi világbajnokságon visszatért az együttesbe. Argentína jövőre Kolumbiával közösen rendez Copa Americát.

(MTI)

Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz