Újabb két sportcsatornát indít a TV2 Csoport - a részletek

Bővül a TV2 Csoport kábelportfóliója, idén új sportcsatornák indulnak Spíler2 TV és Spíler3 TV néven és újabb küzvetítési jogokat szerezne meg a társaság.
Privacsek András 2018. március 6., kedd 18:11
Bővül a TV2 Csoport kábelportfóliója, idén új sportcsatornák indulnak Spíler2 TV és Spíler3 TV néven és újabb küzvetítési jogokat szerezne meg a társaság.
Szerző: Privacsek András 2018. március 6., kedd 18:11

2016 augusztusában kezdett sugározni a Spíler TV, 2018 nyarán pedig elindul két újabb sportcsatorna, amelyeken a Bajnokok Ligája mérkőzéseit is nyomon követhetik a szurkolók. Az UEFA-val kötött hosszútávú szerződés értelmében a 2018 és 2021 közti szezonokban a TV2 Csoport nézői is láthatják a legrangosabb európai kupaküzdelem mérkőzéseit. Minden forduló, minden játéknapján lesz Bajnokok Ligája közvetítést - írja a spílertv.hu.

A TV2 Csoport szerint jelenleg is zajlanak a tárgyalások újabb jogok megszerzésére. Az angol foci szerelmesei továbbra is itt követhetik a Premier League mérkőzéseit.

Hol láthatjuk az új idénytől Messit, CR-t és a Juventust - nagy tévés körkép

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Botka Endre
Meghosszabbította szerződését a Ferencvárossal Botka Endre - jelentette be hivatalos oldalán az NB I-es listavezető.
Debrecen
Ramil Sheydayev
Ezúttal a Debrecennel hozták kapcsolatba a Qarabag egyik legjobbját, a 27 éves Ramil Sheydayevet.
MOL Fehérvár
Cserkuti-Németh Olivér
Profi szerződést kapott a 16 éves csatár, Cserkuti-Németh Olivér, aki részt vett a Vidi téli edzőtáborában és már az NB III-as csapatban is bemutatkozott.
Tovább az összes átigazoláshoz