Újabb csapás Dárdainak és a padlón lévő Herthának - hivatalos bejelentés

Marco Richter a Mainz csapatához igazolt, így a Bundesligából kiesett és egyelőre a másodosztályban is csak vergődő Hertha BSC elveszítette csapatkapitányát.
Csakfoci.hu 2023. augusztus 22., kedd 18:22
Marco Richter a Mainz csapatához igazolt, így a Bundesligából kiesett és egyelőre a másodosztályban is csak vergődő Hertha BSC elveszítette csapatkapitányát.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. augusztus 22., kedd 18:22

Marco Richter szerződése 2025-ig szólt a Herthánál, és a hírek szerint a pénzügyileg (is) bajban lévő fővárosiak valamivel több mint hárommillió eurót kapnak a Mainztól, ahol "hosszú távú szerződést" írt alá a 25 éves német olimpiai válogatott támadó.

- Marco lehetőséget kapott, hogy újra a Bundesligában játszhasson. Élni akart vele, és végül tisztességes megoldást találtunk - búcsúzott a két év után távozó Richtertől a Hertha sportigazgatója, Benjamin Weber.

A támadó távozása - az anyagi kompenzáció ellenére - komoly érvágást jelent a Bundesliga 2-ben sereghajtó berlini gárdának, hiszen nem csak kapitányát, de eddigi legjobb góllövőjét is elveszítette Dárdai Pál csapata. A magyar szakember bízik az átigazolási hajrában, de most egy igazi kulcsembert is pótolniuk kellene majd.

Olvastad már?
A gyászkarszalaggal viccelődtek a Sky Sports érzéketlen kommentátorai - közleményben kellett bocsánatot kérni a PL-klubtól
Az Everton egy rendkívül fiatalon elhunyt szurkolójára emlékezett, az angol csatorna kommentátorai azonban a tiszteletadás helyett Sean Dyche menedzser külsején viccelődtek.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Kölcsönadás
Zuigéber Ákos a következő idényt a Budafok csapatánál tölti majd kölcsönben. A 21 éves támadó tavasszal a Szegednél szerepelt, 11 bajnokin egy gólt szerzett. (mtkbudapest.hu)
ZTE
Zoran Lesjak
A szlovén élvonalbeli lendvai Nafta bejelentette a Zalaegerszegtől távozó Zoran Lesjak érkezését.
Szentlőrinc
Távozott a vezetőedző
A Szentlőrinc tulajdonosának döntése értelmében távozott a vezetőedzői posztról Pichler Gábor. A Csakfoci korábbi értesülése szerint Waltner Róbert lesz a klub új trénere.
Tovább az összes átigazoláshoz