Új szerződést kapott a magyar fiatal a holland sztárcsapattól – Van Bommelnél edzhet

Kun Bertalan már hetedik szezonját kezdheti a holland együttessel, amelyhez 2019-ig kötelezte el magát.
Budai László 2017. szeptember 2., szombat 17:18
Kun Bertalan már hetedik szezonját kezdheti a holland együttessel, amelyhez 2019-ig kötelezte el magát.
Szerző: Budai László 2017. szeptember 2., szombat 17:18

A PSV hivatalos honlapján jelentette be, hogy új szerződést kötött 18 éves magyar fiataljával, Kun Bertalannal. A játékos a 2011/12-es szezon óta van az eindhoveniek kötelékében, 2015-ben kötötte meg első szerződését a klubbal, ezt hosszabbították most meg 2019 nyaráig.

- Elképesztő pillanat ez a számomra – kezdte a hollandok hivatalos honlapjának Kun, aki éppen lábtöréséből gyógyul. – Már a hetedik szezonomat kezdem meg a klubbal, amely nagy bizalmat akart adni nekem.

Azt hittem, az volt a legkülönlegesebb érzés, amikor az első kontraktusomat aláírtam. De ez a pillanat most olyan gyönyörű, mint amikor bajnokok lettünk az U17-es együttessel.

Kun egyébként már az U19-es csapat edzéseit látogathatja, ahol a korábbi kiváló klasszis labdarúgó, Mark van Bommel az edzője.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Szentlőrinc
Novák Zsombor/Mahler Gergő
Egy középcsatár és egy szélső támadó is érkezett a Szentlőrinchez: Novák Zsombor és Mahler Gergő már be is mutatkozott az MTK Budapest elleni bajnokin.
Diósgyőr
Caio Da Cruz
Távozott Diósgyőrből Caio Da Cruz, azaz az elmúlt szűk egy hónapban Kuznyecov Szergej edzéseit látogató fiatal brazil támadó most nem lesz a DVTK labdarúgója.
MTK Budapest
Vadnai Dániel
Az MTK Budapest szerződtette az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től Vadnai Dánielt, aki a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel.
Tovább az összes átigazoláshoz