"Tuti" focitippek a hétvégére

A www.tipplap.hu csapata – az intelligens elemzőprogramjának segítségével – gőzerővel készül a hévégi meccsdömpingre. Lássuk, melyik meccseket választottuk a bőséges kínálatból!
Dudás Gábor 2018. április 6., péntek 16:34
A www.tipplap.hu csapata – az intelligens elemzőprogramjának segítségével – gőzerővel készül a hévégi meccsdömpingre. Lássuk, melyik meccseket választottuk a bőséges kínálatból!
Szerző: Dudás Gábor 2018. április 6., péntek 16:34

A Valencia remekel a La Ligában, a Mestallában (11-2-2) a mérlege, őrzi a negyedik pozícióját, és még esélyes a dobogóra is. Főleg, ha folytatja remek sorozatát – legutóbbi négy bajnokiját megnyerte, január óta nem kapott ki saját közönsége előtt. Az Espanyol középcsapat, extra céljai nem nagyon lehetnek a barcelonaiaknak. Hullámzóan teljesítenek, vendégként nem különösebben veszélyesek, csak egyszer győztek. Most sem lesz egyszerű dolga a kék-fehér alakulatnak, a tipplap.hu a hazai sikert kombinálja a +1.5-es opcióval – így már egészen jó lesz a szorzó.

A Premier League-ben a Leicester a Newcastle Unitedet látja vendégül. Extra tétje már nem nagyon van az ütközetnek, ugyanis a vendégek – köszönhetően az utolsó két, sikerrel megvívott bajnokijuknak – eltávolodtak a veszélyzónától. A rókák négy meccs óta nem találtak legyőzőre, s noha nem túl fényes a hazai mutatójuk, és Ndidi eltiltás miatt nem léphet pályára, még mindig esélyesebbek a Szarkáknál, akiket az utóbbi években rendre oda-vissza verték.

A hétközi derbi után a Milan a Sassuolót fogadja vasárnap este. A Gattuso-legénység motivált lesz, hiszen harcban áll az EL-t érő pozícióért. A piros-feketék otthon nem rosszak, és bár két bajnoki óta nem győztek, azért favoritnak számítanak. Különös tekintettel azért, mert a vendégek egészen tartalékos összetételben érkeznek a San Siróba. A szerdai, Chievo elleni pontszerzés áldozatokkal járt, két alapemberüket is kiállította a játékvezető. A kiesés elkerüléséért folytatott harcban érintett a zöld-fekete sereg, de félő, hogy nem ma gyűjti be a bennmaradáshoz szükséges egységeket. Hazai sikerrel és 5-nél kevesebb találattal kalkulálunk.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz