Túlélte a műtétet, mégis a legendás játékos halálhírét keltik

Több médium is átvette a szomorú hírt, szerencsére nem igaz.
admin 2016. október 8., szombat 15:39
Több médium is átvette a szomorú hírt, szerencsére nem igaz.
Szerző: admin 2016. október 8., szombat 15:39

Amint arról korábban  beszámoltunk, Rigobert Songnak, a Liverpool és a kameruni válogatott korábbi hátvédjének agyvérzése volt, a negyvenéves exfocista kómában is feküdt.

A kameruni válogatottal négy vb-n is részt vevő Songot október 4-én, kedden ébresztették fel a kómából az akkori hírek szerint. Ezt követően a Liverpoolon kívül a francia Metzben és a török Galatasarayban is megfordult egykori hátvédet Párizsba szállították, hogy jobb ellátást kaphasson.

A csádi válogatott szövetségi kapitányaként dolgozó Songról ezt követően, pénteken írták meg először, hogy elhunyt. Az African News Today nyomán sok kisebb hírportál és Liverpool szurkolói Facebook-oldal is átvette az információt, holott a hír nem igaz - írja a Heavy.com.

Az African News Today cikkében megszólaltatta a korábban az Arsenalban és a Barcelonában is megfordult, jelenleg az orosz Rubin Kazanyban focizó Alex Songot, Rigobert Song fiaként hivatkozva rá. A cikkben ő állítólag elismerte Rigobert halálát. Azonban csavar a történetben, hogy ez ebben a formában biztosan nem igaz, hiszen Alex Song nem Rigobert Song fia, hanem az unokaöccse.

Ezen felül a komolyabb hírportálok épp arról számoltak be, hogy a korábbi remek játékos állapota javult. Az ESPN idézte néhány napja cikkében a kameruni egészségügyi minisztert, André Mama Foudát, aki szerint Song ébren van, és hamarosan jobban lesz, élete nincs veszélyben.

Pénteken a francia L’Équipe is írt a csádi szövetségi kapitány állapotáról, úgy tudják, sikeres volt a műtétje, és a negyvenéves tréner a gyógyulás útjára lépett. Ők is idézték Alex Songot, aki szerint nagybátyja már nem szorul lélegeztetőgépre.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Sallai Roland
Édesapja elmondása szerint Olaszországba kerülhet a nyáron a Freiburg magyar válogatott támadója.
Puskás Akadémia
Körmendi Kevin
Körmendi Kevin 2025 nyaráig szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. A 21 éves hátvéd jelenleg az Aqvital FC Csákvár színeiben szerepel kölcsönben.
Puskás Akadémia
Komáromi György
2026 nyaráig meghosszabbították Komáromi György szerződését. A saját nevelésű, 21 éves támadó a mostani szezonban 16-szor lépett pályára az NB I-ben.
Tovább az összes átigazoláshoz