Tragédia: edzés közben állt meg a szíve a sokszoros válogatott középpályásnak

A szép karriert befutó Cheick Tioté szíve kínai csapata edzésén állt le, az orvosok pedig már nem tudták megmenteni a futballista életét.
Csakfoci Admin 2017. június 5., hétfő 16:21
A szép karriert befutó Cheick Tioté szíve kínai csapata edzésén állt le, az orvosok pedig már nem tudták megmenteni a futballista életét.
Szerző: Csakfoci Admin 2017. június 5., hétfő 16:21

Nagyon szomorú hír a futballvilág számára: kínai csapata edzésén, hirtelen leállt a szíve Cheick Tioténak, az ötvenkétszeres válogatott elefántcsontparti középpályásnak. Totié két világbajnokságon szerepelt, ezen kívül Afrika Kupa arany- és ezüstérmesnek is mondhatja magát. Szerepelt az Anderlechtben, a Rodában, a Twentében és a Newcastle Unitedben is, a tragikus pillanatig a kínai Pejcsing BG-t erősítette. A szívleállás után megpróbálták megmenteni az életét, de az orvosok nem jártak sikerrel.

Nyugodjon békében!

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Milos Kruscic/Nebojsa Vignjevic
A csakfoci.hu információi szerint nem Milos Kruscic irányítja a jövőben a lila-fehéreket. Jó eséllyel Nebojsa Vignjevic tér majd vissza a Megyeri útra.
Debreceni VSC
Matar Dieye
A DVSC 25 éves szenegáli csatára, Matar Dieye a 2023/2024-es szezont kölcsönben a finn KuPS-nél tölti. A támadó az NB I-ben egy mérkőzésen lépett pályára.
Győr
Tímár Krisztián
Megerősítést nyert a csakfoci.hu információja: távozott az ETO FC Győr kispadjáról Tímár Krisztián. A pótlás házon belülről érkezett Antonio Munoz személyében.
Tovább az összes átigazoláshoz