Török helyzet: Elmaradhat az év gálameccse

Tegnap éjjel puccskísérlet zajlott Törökországban, az országban jelenleg bizonytalan a helyzet, ez a labdarúgásra is kihat.
Csakfoci Admin 2016. július 16., szombat 8:11
Tegnap éjjel puccskísérlet zajlott Törökországban, az országban jelenleg bizonytalan a helyzet, ez a labdarúgásra is kihat.
Szerző: Csakfoci Admin 2016. július 16., szombat 8:11

Ma rendezték volna meg az év egyik leginkább várt gálameccsét a törökországi Antalya városában, Samuel Eto'o szerzvezésében. Egyelőre ugyan nem erősítették meg a hírt, de több nemzetközi forrás is arról számolt be, hogy a mérkőzés elmarad. Az éjjel óta kialakult helyzet miatt ez tűnik valószínűbbnek.

Ami biztos, hogy a Barcelona két meghívott játékosa, Lionel Messi és Andrés Iniesta nem utaznak el Törökországba. Eden Hazard viszont már ott van, és az egyik edzőként közreműködő Fabio Capello is, aki úgy nyilatkozott a helyzetről, hogy ők biztonságban érzik magukat, de érezhető a feszültség a városban.

A már említett játékosokon kívül többek között Maradona, Totti, Neymar és Xavi, valamint számos más sztárfocista vett volna részt a gálameccsen, ami tehát kérdéses, hogy megrendezésre kerül-e.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz