Fotó: fkvozdovac.rs

Tíz meccs után kirúgták az Újpest előző szezonbeli edzőjét - hivatalos

Nem tartott sokáig Predrag Rogan szerepvállalása a szerb élvonalbeli FK Vozdovacnál.
Nyikes Zoltán 2021. szeptember 25., szombat 11:43
Fotó: fkvozdovac.rs
Nem tartott sokáig Predrag Rogan szerepvállalása a szerb élvonalbeli FK Vozdovacnál.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. szeptember 25., szombat 11:43

A szerb élvonalban szereplő FK Vozdovac a hivatalos oldalán jelentette be, hogy már nem Predrag Rogan a csapat vezetőedzője.

Az előző idény őszi szezonjában még Újpesten dolgozó trénert áprilisban nevezték ki az első osztályú csapat élére, de mindössze tíz tétmérkőzésen ült a kispadon, ezeken négy győzelem és hat vereség volt a mutatója.

– Rogan egy nagyon kellemetlen pillanatban vállalta a szakvezető szerepét, nagy kihívást vállalt akkor, és ezért nagyon hálásak vagyunk neki. Bár az új szezon kezdetén nehéz sorsolásunk volt, a tabellán még mindig nem olyan aggasztó a helyzet. Arra a következtetésre jutottunk azonban, hogy a szakmával kapcsolatos álláspontjaink és a hosszú távú elképzeléseink és terveink nem harmonizálnak, ezért megegyeztünk az együttműködés megszüntetéséről. Sok szerencsét és sok sikert kívánunk Rogannak és társainak a klubkarrierjük folytatásához  – mondta Milos Mirkovic elnök.

A 47 éves szakvezető így összességében kevesebb időt töltött a Vozdovac kispadján, mint Újpesten, hiszen előző együttesénél 164 napig edzősködött, míg az NB I-es csapatnál 205 napot.

Olvastad már?
Interjú: „Nem biztos, hogy a Ferencvárossal és a Fehérvárral külön harcot kell vívnunk” - a Puskás Akadémiát élcsapattá tévő klubigazgató a sikeres igazolások receptjéről és a magyarosításról
Amióta ő a klubigazgató, más utat jár a Puskás Akadémia NB I-es csapata. Kinevezése után lecserélt több mint 20 játékost, az új igazolások pedig 70 százalékban beváltak, mindez az eredményeken is megmutatkozott, hiszen két év alatt egy bronz- és egy ezüstérmet szereztek. Ma már fontos szempont, hogy minél több magyar szerepeljen a csapatban és a vezetőedző is megkapja hosszú távon a bizalmat. Tóth Balázs nagyon ritkán nyilatkozik, de most a csakfoci.hu-val kivételt tett. A korábbi 34-szeres válogatott klubigazgató elmondta, mi a siker receptje, miért állják meg a helyüket az új szerzemények és miért tartja nagyon fontosnak a saját nevelésű labdarúgók beépítését. A vezető beszélt a csapatból kifaroló, drasztikus étrendváltozáson átesett, erejét vesztő légiósról, a klub küldetéséről, valamint őszintén vallott arról is, hogy egy családi tragédia miatt miért nem tudott még komolyabb futballkarriert befutni. Interjú.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz