The Athletic: A Liverpool Szoboszlai szerződtetéséről tárgyalt a héten - részletek

A magyar válogatott csapatkapitánya az egyik célpontja Jürgen Klopp csapatának.
Budai László 2023. június 28., szerda 14:28
A magyar válogatott csapatkapitánya az egyik célpontja Jürgen Klopp csapatának.
Szerző: Budai László 2023. június 28., szerda 14:28

A The Athletic információi szerint a Liverpool Szoboszlai Dominik nyári szerződtetésének a lehetőségét vizsgálja, és emiatt a héten már tárgyaltak is a Leipzig támadójának képviselőivel. A lap azt is hozzáteszi, hogy a magyar válogatott csapatkapitányának leigazolása nem tűnik túl egyszerűnek, ugyanis bár a szerződésében van kivásárlási ár, ez a 70 millió eurós összeg a hírek szerint - nemrégiben Fabrizio Romano is erről számolt be - csak június 30-ig érvényes, azaz eddig kell hivatalos ajánlatot tenni a lipcseiek felé. Természetesen ezután is mozdítható lenne Szoboszlai, de ekkor már a Leipziggel kell megegyezni a végleges árról.

A Leipzig mindenesetre nem bízza a véletlenre a csapat megerősítését, korábban már igazoltak Szoboszlai posztjára, Christoph Baumgartnert a Hoffenheimből, míg jelenleg éppen a Liverpool fiatalját, Fábio Carvalhót várják a klubnál, a 20 éves támadó középpályást Fabrizio Romano szerint kölcsönveszik a lipcseiek.

Szoboszlait korábban elsősorban a Newcastle együttesével hozták kapcsolatba, amely többször is a helyszínen nézte meg a magyar labdarúgó játékát, és élénken érdeklődött iránta. Persze a Liverpoolnak sem csak egy jelöltje van, Szoboszlai mellett Khéphren Thuram (Nice) és Roméo Lavia (Southampton) is esélyes lehet egy liverpooli szerződésre.

A The Athletic cikkének fejléce


Fotó: The Athletic
Olvastad már?
Nyíltan elismerték a magyar válogatott tinisztárjának eladását: “Az ő esetében nagy klubokról van szó”
Az AZ Alkmaar sportigazgatója bevallotta, hogy Kerkez Milost nem tudják megtartani ezen a nyáron.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
Tovább az összes átigazoláshoz