Szürreális balhé a válogatott meccs előtt: a játékosok a rendőrökkel dulakodtak egy nevetséges félreértés miatt - videó

Szurkolónak hittek egy játékost a spanyol rendőrök, ami igen nagy feszültséghez vezetett, a peruiak kapusát őrizetbe is vették.
Budai László 2023. március 28., kedd 15:26
Szurkolónak hittek egy játékost a spanyol rendőrök, ami igen nagy feszültséghez vezetett, a peruiak kapusát őrizetbe is vették.
Szerző: Budai László 2023. március 28., kedd 15:26

Komoly balhé alakult ki Madridban, ahol a perui válogatott kedd este Marokkóval találkozik majd felkészülési mérkőzésen.

A perui csapat szállodája előtt hétfőn este rengeteg szurkoló jelent meg, hogy üdvözöljék kedvenceiket, a helyszínen pedig spanyol rendőrök biztosították a rendet. A Marca beszámolója szerint azonban az egyik rendőr szurkolónak hitte a peruiak játékosát, Yoshimar Yotúnt, akit meglökött, ez pedig dulakodáshoz vezetett a labdarúgók és a rendőrök között. Más hírek szerint Yotún csak közelebb akart menni a szurkolókhoz, de ezt nem akarták engedni neki. Pedro Gallese kapus volt az egyik legfőbb érintett, akit őrizetbe is vettek, igaz, néhány órával később vádemelés nélkül távozhatott, így a jelek szerint pályára léphet majd a 21.30-kor kezdődő találkozón.

A madridi, perui főkonzulátus tájékoztatja a közvéleményt, hogy Pedro Gallese nemrég vád nélkül elhagyta a rendőrőrsöt, ahol vallomást tett

- írta az ország külügyminisztériuma. A Perui Labdarúgó Szövetség sajnálatát fejezte ki, és támogatásáról biztosította a kapust. A Marcának nyilatkozó Alfredo Perdiguero felügyelő azonban a csapatot hibáztatta, amiért az őket védő rendőröket inzultálta. Nagyon másképp emlékezett az esetre maga az érintett.

- Köszönni akartunk az embereknek, erre elkezdtek ütni minket - magyarázta Gallese az América Deportesnek. Úgy tudni, a találkozó után néhány labdarúgónak még jelenése lesz a rendőrőrsön.

Címkék: #videó #világfoci
Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha BSC
Dárdai Pál
Hivatalossá vált, hogy Dárdai Pál ismét távozik a Hertha vezetőedzői posztjáról, de más szerepkörben marad az egyesületnél, mert életre szóló klubtagságot kapott.
Fradi
Mahmoud Jaber
Mohammed Abu Fani tavaly nyári érkezése után a Fradi ismét a Maccabi Haifától szerződtethet középső középpályást.
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Tovább az összes átigazoláshoz