Fotó: bbc.co.uk

Sztriptízbárban látták a vereség után a Chelsea 16 éves csodagyerekét - videó

Az ecuadori válogatott három játékosa ellen indított vizsgálatot a szövetség.
Csakfoci.hu 2024. március 26., kedd 20:16
Fotó: bbc.co.uk
Az ecuadori válogatott három játékosa ellen indított vizsgálatot a szövetség.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. március 26., kedd 20:16

Vasárnap Olaszország 2-0-ra legyőzte Ecuadort felkészülési mérkőzésen, New Yorkban. A lefújást követően pedig óriási botrány robbant ki az ecuadori csapat körül, miután kiszivárgott egy felvétel egy New York-i sztriptízbárból, ahol a 16 éves csodagyerek, Kendry Páez egy táncoslánynak lóbálja a pénzét, de a videón felismerhető Robert Arboleda és Gonzalo Plata is - írja a Mirror.

Nem sokkal a videó nyilvánosságra kerülését követően az Ecuadori Labdarúgó Szövetség azt írta a hivatalos közleményében, hogy a játékosok az adott időpontban éppen a szabadidejüket töltötték, de felülvizsgálják az esetet.

– A hivatalos küldöttségnek március 22-én, pénteken 14:00 és 20:30 között szabadideje volt, ezt a menetrendet teljes mértékben betartották. Viszont az általunk támogatott értékekkel és elvekkel ellentétes eseményekről kiszivárgott felvételeket kivizsgáljuk és elemezzük, mert ezek a jövőbeni válogatott meghívókat is befolyásolhatják – olvasható a közleményben.

A legnagyobb figyelem a kiskorú Kendry Páezre hárul, aki egyébként a fiatal kora ellenére már hat alkalommal játszott a felnőtt válogatottban, illetve ő lett a legfiatalabb játékos, aki pályára lépett az ecuadori bajnokságban. Korábban már az is hivatalossá vált, hogy miután betölti a 18. életévét, 2025 nyarán a Chelsea-hez szerződik.

Olvastad már?
Magyar válogatott: Több helyen is változtatnának a kezdőcsapaton a szurkolók - így állnának fel Koszovó ellen
Gulácsi Pétert és Balogh Botondot Dibusz Dénes és Dárdai Márton váltaná, ha a szurkolókon múlna a Koszovó elleni kezdőcsapat.
Elolvasom

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Diósgyőr / Fehérvár
Szabó Levente
Vladimir Radenkovic, a DVTK vezetőedzője elárulta, van esély arra, hogy a fehérvári Szabó Levente maradjon a Diósgyőrnél.
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Tovább az összes átigazoláshoz