Fotó: twitter.com/LFC

Szoboszlai már a Chelsea ellen is a maximumot nyújtaná: "A Liverpool a világ egyik legjobb klubja, sokat szeretnék elérni ezzel a csapattal"

Szoboszlai Dominik a vasárnap este a Chelsea ellen debütálhat a Premier League-ben. A Liverpool magyar klasszisa beszélt a beilleszkedésről és a terveiről.
Csakfoci.hu 2023. augusztus 13., vasárnap 10:55
Fotó: twitter.com/LFC
Szoboszlai Dominik a vasárnap este a Chelsea ellen debütálhat a Premier League-ben. A Liverpool magyar klasszisa beszélt a beilleszkedésről és a terveiről.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. augusztus 13., vasárnap 10:55

- Amikor aláírtam a szerződésemet, az első perctől fogva készen álltam - mondta Szoboszlai Dominik liverpoolfc.com-nak. - Azért jöttem, hogy segítsem a csapatot, segítsem a szurkolókat, hogy újra trófeákat nyerjünk.

Szoboszlainak jól sikerült a beilleszkedés és készen áll a rajtra.

- Nagyon meleg fogadtatásban volt részem, az első naptól fogva mindenki nyitott volt felém. Az edzéseken igyekszem a legjobbat kihozni magamból, ahogy a meccseken is, remélhetőleg a Chelsea ellen is a legjobbamat tudom nyújtani. Természetesen a Premier League a világ legjobb bajnoksága, a Liverpool pedig a világ egyik legjobb klubja, szóval ezért jöttem ide. Sokat szeretnék elérni ezzel a csapattal. Nagyon várom, és nagyon izgatott vagyok, hogy elkezdhessünk egy nagyszerű szezont.

A Chelsea - Liverpool bajnoki vasárnap 17:30-kor kezdődik.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Kölcsönadás
Zuigéber Ákos a következő idényt a Budafok csapatánál tölti majd kölcsönben. A 21 éves támadó tavasszal a Szegednél szerepelt, 11 bajnokin egy gólt szerzett. (mtkbudapest.hu)
ZTE
Zoran Lesjak
A szlovén élvonalbeli lendvai Nafta bejelentette a Zalaegerszegtől távozó Zoran Lesjak érkezését.
Szentlőrinc
Távozott a vezetőedző
A Szentlőrinc tulajdonosának döntése értelmében távozott a vezetőedzői posztról Pichler Gábor. A Csakfoci korábbi értesülése szerint Waltner Róbert lesz a klub új trénere.
Tovább az összes átigazoláshoz