Szoboszlai első góljától az Arsenal-kedvenc is dobott egy hátast: "Ott állt lesben, én meg csak arra gondoltam, hogy ez be fog menni"

A meccs emberének is megválasztott Szoboszlai Dominik első, a Premier League-ben szerzett góljától az Arsenal korábbi közönségkedvenc játékosa is elismeréssel nyilatkozott.
Csakfoci.hu 2023. szeptember 4., hétfő 9:21
A meccs emberének is megválasztott Szoboszlai Dominik első, a Premier League-ben szerzett góljától az Arsenal korábbi közönségkedvenc játékosa is elismeréssel nyilatkozott.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. szeptember 4., hétfő 9:21

Szoboszlai Dominik első, a Liverpool színeiben lejátszott meccsein gyorsan meggyőzött mindenkit, de vasárnap új szintre emelte a játékát első PL-góljával.

A magyar válogatott csapatkapitánya a harmadik percben egy hajszálpontos ballábas távoli lövéssel vette be az argentin világbajnok Emiliano Martinez kapuját. A Liverpool még az első félidőben egy öngóllal duplázta meg előnyét, míg a második félidőben az egyiptomi Mohamed Szalah állította be a 3-0-s végeredményt.

A 22 éves játékos találatára az Arsenal egykori közönségkedvence és kétszeres bajnoka, Perry Groves is rácsodálkozott a talkSport cikke szerint. A "The Sunday Session" című műsorban így nyilatkozott:

Micsoda lövés volt ez Szoboszlaitól! Ahogy a 16-os vonalához érkezett a labda, sok játékos talán levette volna elsőként, de ő egyből a kapu felé irányította azt. Ahogy megpattant, már a levegőből meglőtte, Martineznek egyáltalán nem volt esélye, fantasztikus befejezés volt! Teljesen egyértelműnek tűnt, hogy ebből gól lesz. Ahogy átzúgott a labda a büntetőterületen, az Aston Villa védői mind félreálltak az útból. Szoboszlai lesben állt a 16-osnál, én pedig csak arra gondoltam, hogy "Ezt be fogja lőni, ez be fog menni"

- fogalmazott az egykori balszélső, aki 1986 és 1992 között viselte az Ágyúsok mezét.

Szoboszlai vasárnapi teljesítményét pedig az is jól jellemzi, hogy a magyar középpályás lett a meccs embere a Vörösöknél.

Olvastad már?
Történelmet írt és belesérült a góljába a magyar válogatott játékos Amerikában - videó
Gazdag Dániel szerezte a Philadelphia Union negyedik találatát a New York Red Bulls ellen 4-1-re megnyert mérkőzésen az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) legutóbbi játéknapján.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Leendő érkező
"Ha minden jól megy, 2024 nyarán leigazolunk egy rendkívül tehetséges, feltörekvő magyar játékost. Már régóta követjük a pályafutását, több mint 15 oldalnyi riportom van róla" - mondta Hayk Hovakimyan. (dvsc.hu)
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
Tovább az összes átigazoláshoz