Szoboszlai azonnal robbantott a Liverpoolnál: Ő lett a hónap játékosa

A nyáron a német RB Leipzigtől 60 millió fontért igazolt Szoboszlai Dominikot választották meg augusztus hónap legjobb játékosának a Premier League-ben egyelőre veretlenül szereplő Liverpoolnál.
Csakfoci.hu 2023. szeptember 19., kedd 17:35
A nyáron a német RB Leipzigtől 60 millió fontért igazolt Szoboszlai Dominikot választották meg augusztus hónap legjobb játékosának a Premier League-ben egyelőre veretlenül szereplő Liverpoolnál.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. szeptember 19., kedd 17:35

A magyar válogatott csapatkapitánya - aki végigjátszotta a Liverpool eddig négy bajnokiját (hármat még augusztusban, ezeken a megszerezhető 9 pontból 7-et begyűjtöttek a Vörösök) - a Liverpoolfc.com szurkolói szavazásán végzett az első helyen, megelőzve csapattársait, Alisson Beckert és Darwin Nunezt.

Miután átvette a díjat az AXA EdzőKözpontban, a következőket mondta Szoboszlai Dominik:

- Ez egy nagyon jó érzés. Köszönöm mindazoknak, akik rám szavaztak.

Csak teszem a dolgom, segítem a csapatot és örülök, hogy a legjobbamat tudom nyújtani. Ez [a rajt] számomra is meglepetés volt, de köszönöm a srácoknak és köszönöm a menedzsernek. Így könnyebb, ha van valaki, aki segít nekem. De ahogy mondtam, megpróbálom a legjobbamat nyújtani, segítem a csapatot, és a csapat mindenek előtt áll. Ez volt az első dolog a fejemben - milyen lesz előttük [a szurkolók előtt] az Anfielden játszani, vagy akár az idegenbeli meccseken. Ők mindig ott vannak. Nagyon örülök, hogy örömet szerezhetek nekik. Úgy gondolom, hogy mindig van még hova fejlődni. Én is sokat fejlődhetek még, és próbálok azokra a játékosokra is figyelni, akik hosszabb ideje itt vannak. Próbálom a tanácsaikat megfogadni, és továbbra is így folytatni

- fogalmazott a 22 éves középpályás, aki Kerkez Miloshoz hasonlóan azonnal begyűjtötte a hónap legjobbja címet Premier League-klubjánál.

Olvastad már?
Lemérték: Szoboszlai nagy sprintje a Premier League teljes történetének egyik leggyorsabbja volt
A PL történetében eddig egyedül Kyle Walker tudott gyorsabban futni a magyar válogatott játékosnál.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
ZTE FC
Dombó Dávid
Hivatalossá vált a csakfoci.hu korábbi információja: Zalaegerszegen folytatja pályafutását Dombó Dávid.
BVSC
Kincses Ádám
Úgy tűnik véget érhet a több hetes edzőkereső a BVSC-nél. Végül a legkézenfekvőbb döntést hozták meg a klub vezetői.
Tovább az összes átigazoláshoz