Szoboszlai a világraszóló bombagóljáról: "Hogy ez volt-e a legszebb? Nagyon különleges volt, az biztos"

A Liverpool magyar középpályása szerint élete egyik legszebb gólja volt a Leicester City elleni bombája, de számára még fontosabb csapata győzelme.
Csakfoci.hu 2023. szeptember 28., csütörtök 9:54
A Liverpool magyar középpályása szerint élete egyik legszebb gólja volt a Leicester City elleni bombája, de számára még fontosabb csapata győzelme.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. szeptember 28., csütörtök 9:54

Szoboszlai Dominikkal a Liverpool hivatalos honlapja készített interjút, miután a Vörösök a csereként beállt magyar középpályás parádés bombájának is köszönhetően 3-1-re verték a Ligakupában a Leicester City együttesét.

- Hogy őszinte legyek, mióta itt vagyok, mindig ugyanúgy kezdjük a meccseket, hátrányba kerülünk, aztán fordítunk...minden egyes meccsen megfelelő reakciót mutatunk, nem számít, ki van a pályán, vagy éppen ki jön be. Igazi csapatként dolgozunk, nem számít, ki játszik, mindenki a legjobbját nyújtja. Fiatal játékosok segítik az idősebbeket, a tapasztalt játékosok meg segítik a fiatalokat. És a végén eddig szinte mindig megvolt a három pont, vagy épp most továbbjutás és a következő forduló - mondta a győztes meccset követően a magyar középpályás, akit megkérdeztek arról is, csalódott volt-e amiatt, hogy nem a kezdőben kapott ezúttal helyet?

- Persze, még fiatal vagyok, és mindig az elejétől kezdve játszani akarok, de ugyanerre mindenki rászolgált a keretben - tette hozzá diplomatikusan Szoboszlai, aki így értékelte óriási bombagólját:

Nagyon különleges volt, az biztos, azt nem tudom, hogy ez volt-e a legszebb gól. Az egyik legszebbet biztosan a válogatottban szereztem és Salzburgban is volt egy nagy, de az biztos, hogy mai az egyik legszebb volt.

Én csak teszem a dolgomat, keményen dolgozom. Mindig készen állok arra, hogy harcoljak a csapatért, a szurkolókért, magamért. És mivel sok lehetőséget kapok, szeretném meghálálni a bizalmat.

Szoboszlai kitért arra is, hogy csapata zsinórban hét tétmeccsét megnyerve menetel az idényben.

- Meccsről meccsre gondolkodunk, nem hosszú távon. Természetesen nem akarunk soha veszíteni, de reálisnak kell lennünk. Most a Tottenham-meccsre várunk, és bízunk benne, hogy hazavisszük újra a három pontot. És aztán majd a következő hét lesz a téma - fűzte hozzá.

Olvastad már?
Megőrültek Liverpoolban a káprázatos Szoboszlai-rakétától: "Hölgyeim és uraim, megtaláltuk az új Gerrardot!"
A Liverpool szurkolói "Steven Gerrard újjászületése" napjának nyilvánították a szerdát, miután Szoboszlai Dominik az év egyik legnagyobb bombagólját lőtte a Ligakupában, a Leicester City elleni 3-1-es győzelem alkalmával.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz