Szidták és megdobálták a magyar bírót Bukarestben, félbeszakadt a derbi - videó

Kovács István határozottan fellépett a nézőtéri rasszista megnyilvánulásokkal szemben, az előző évek gyakorlatával szemben az öltözőbe küldte a csapatokat.
Csakfoci Admin 2019. október 6., vasárnap 14:35
Kovács István határozottan fellépett a nézőtéri rasszista megnyilvánulásokkal szemben, az előző évek gyakorlatával szemben az öltözőbe küldte a csapatokat.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. október 6., vasárnap 14:35

A magyar származású Kovács István vezette a szombat délután megrendezett bukaresti derbit, melyen a Dinamo Bukarest látogatott a FCSB-hez (korábban Steaua Bukarest). A parázs hangulatú összecsapáson a játékvezető 12 sárga lapot osztott ki, az indulatokat azonban így sem sikerült megfékeznie: a 33. percben a vendég tábor megdobálta a hazaiak gólszerzőjét, Florinel Comant, majd cigánygyűlölő rigmusokkal inzultálták a támadót.

A nagy kavarodásban Kovács Istvánt is eltalálta egy öngyújtó, a bíró erre elrendelte a mérkőzés megszakítását - 10 percen keresztül állt a játék a Dinamo-szurkolók magyarellenes bekiabálásaival kísérve. Az elmúlt években több alkalommal is történt hasonló incidens, ám más játékvezető nem folyamodott a játék megállításához.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Mohamed Ali Ben Romdhane
Tunéziában azt írják, hogy az Al Ahlyhoz igazolhat Mohamed Ali Ben Romdhane, honlapunk azonban úgy értesült, hogy a Fradinál egyelőre nem jelentkezett az egyiptomi csapat az üzlettel kapcsolatban.
ETO FC
Kuznyecov Szergej
Korábbi hírünknek megfelelően Kuznyecov Szergej lett a győriek új vezetőedzője.
ETO FC
Távozik a vezetőedző
Az NB II-ben szereplő ETO FC vezetősége szerződést bontott az első csapatot irányító Antonio Munozzal.
Tovább az összes átigazoláshoz