Fotó: www.hln.be

Storck bekeményített: Szenteste napján és karácsonykor is edzést tart

December 26-án játssza utolsó idei bajnokiját a belga élvonalbeli Cercle Brugge, a korábbi magyar kapitány pedig az előtte lévő két nap is tréninget tart csapatának.
Nyikes Zoltán 2019. december 17., kedd 12:11
Fotó: www.hln.be
December 26-án játssza utolsó idei bajnokiját a belga élvonalbeli Cercle Brugge, a korábbi magyar kapitány pedig az előtte lévő két nap is tréninget tart csapatának.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. december 17., kedd 12:11

Mint ismert, október 12-én nevezték ki a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitányát, Bernd Storckot a belga élvonalbeli Cercle Brugge élére, ám egyelőre nem sikerült felráznia új együttesét, hiszen kilenc mérkőzés után egy győzelem, két döntetlen és hat vereség a német tréner mérlege, így a háromszoros bajnokcsapat továbbra is az utolsó helyen szerénykedik nyolc ponttal.

A magyar nemzeti együttest a 2016-os Európa-bajnokságon is vezető szakember éppen ezért mindent elkövet, hogy a minél több munka előbb-utóbb meghozza eredményét, éppen ezért játékosainak Szenteste és karácsony első napján is edzést vezényel - 24-én a délelőtti órákban, míg 25-én délután tart tréninget - írja a belga Het Laatste Nieuwsra hivatkozva a Bild.

Az igazsághoz persze az is hozzátartozik, hogy a belga élvonalban december végén sincs megállás, a Cercle Bruges előbb 21-én fogadja a Zulte Waregemet, majd 26-án a Kortrijkhoz látogat, csak ezt követően kezdődik a háromhetes szünet.

– Ez egyáltalán nem a frusztráltságból vagy az elégedetlenségemből adódik, ez csupán egy normális felkészülés az utolsó idei meccsünkre. Továbbra is bízunk abban, hogy elérjük a célunkat, azaz a bennmaradás kiharcolását – nyilatkozta Storck, aki azt is elárulta, hogy a Szentestét Belgiumban is a német szokások szerint tölti, azaz étterembe megy családjával, ahol megajándékozzák egymást.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Nebojsa Vignjevic
Az Újpest közleményben erősítette meg, hogy nem gondolkodik Nebojsa Vignjevic vezetőedző leváltásán.
Pécsi MFC
Szerződéshosszabbítás
Újabb megállapodást írt alá a PMFC-vel Helesfay Donát, a 33 esztendős, pécsi születésű és nevelésű hálóőr 2014 decemberében az élvonalban mutatkozott be az együttes kapujában - írja a klubhonlap.
Visszatérhet
Nenad Lukic
A szerb MozzartSport információi szerint a korábban a Honvédot erősített Nenad Lukic visszatérhet Magyarországra.
Tovább az összes átigazoláshoz