Fotó: goal.com

Steven Gerrardot megdobálták az Anfielden - videó

A Celtic szurkolói nem nézték jó szemmel, hogy a riválisuk korábbi edzője előttük ünnepelt.
Nyikes Zoltán 2023. március 25., szombat 18:51
Fotó: goal.com
A Celtic szurkolói nem nézték jó szemmel, hogy a riválisuk korábbi edzője előttük ünnepelt.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. március 25., szombat 18:51

Szombat este a Liverpool legendái csaptak össze a Celtic legendáival a Vörösök otthonában, az Anfielden, egy jótékonysági mérkőzés keretein belül. Az első találatot az angolok korábbi közönségkedvence, Steven Gerrard szerezte, aki magabiztosan értékesített egy tizenegyest.

A jelenleg csapat nélkül álló vezetőedző aztán Celtic tábora elé ment ünnepelni, ezt pedig a skótok nem nézték jó szemmel és söröspoharakkal, valamint különböző tárgyakkal dobálták meg Gerrardot. Mint ismert, a 42 éves szakember a Celtic nagy riválisánál, a Glasgow Rangersnél dolgozott korábban több mint három éven keresztül, ez idő alatt bajnoki címig is vezette a csapatot, így finoman szólva sem zárták őt a szívükbe a zöld-fehér szurkolók.

A Daily Record beszámolója szerint egyébként Gerrardot minden labdaérintésénél kifütyülték a skót drukkerek.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE
Érkező
Egy szezonra szóló kölcsönszerződés keretein belül csatlakozik a Zalaegerszeghez a Puskás Akadémia fiatal középpályása, Bakti Balázs. (ztefc.hu)
Kisvárda
Újabb érkező
Budafoki kitérővel Zalaegerszegről érkezett a középpályás, Soltész István, aki felnőtt szinten most először játszhat egy csapatban fivérével, Dominikkal.
Kisvárda
Új igazolás
A klub harmadik nyári szerzeménye a 29 éves kapus, Hrabina Alex, aki legutóbb az NB III-as Tiszaújvárosban játszott, de az NB I-ben a DVSC színeiben is szerzett tapasztalatot.
Tovább az összes átigazoláshoz