A Real újabb veresége után Kroos kimondta, amit sokan nem mertek

A világbajnok középpályás, Toni Kroos érzi, nagyon nagy a Real 16 pontos hátránya a La Ligába, így úgy fogalmazott: A cél az első négyben végezni.
Csakfoci Admin 2018. január 14., vasárnap 10:58
A világbajnok középpályás, Toni Kroos érzi, nagyon nagy a Real 16 pontos hátránya a La Ligába, így úgy fogalmazott: A cél az első négyben végezni.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. január 14., vasárnap 10:58

Mint tegnap beszámoltunk róla, a Real Madrid meglepő vereséget szenvedett a spanyol élvonalban: Zinedine Zidane együttese hazai pályán kapott ki a Villarealtól.

Amennyiben a Barcelona ma győz a Real Sociedad otthonában, 19 pontra növeli előnyét (igaz, eggyel több meccse lesz majd). A királyi gárda hátránya tetemes, már-már behozhatatlannak tűnik, az elmúlt hetekben mégis - például a Barcelona elleni hazai 0-3 után - sorban hangsúlyozták a Real játékosai és Zidane is, még nem lefutott a bajnokság, és mindent megtesznek a bajnoki címért.

"Tizenhat pont nagyon távoli, de jelenleg nincs időnk máson gondolkozni, mint a következő mérkőzésen - kezdte nyilatkozatét Toni Kroos. - El kell kezdenünk több pontot gyűjteni. A végsőkig fogunk küzdeni a bajnokságban is, de jelenleg egy célunk lehet: az első négyben végezni a La Ligában."

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz