Modric lett a legjobb, legendát utasított maga mögé

Luka Modricot, a Real Madrid futballistáját választották az elmúlt év legjobb labdarúgójának hazájában, Horvátországban.
Budai László 2018. január 2., kedd 18:33
Luka Modricot, a Real Madrid futballistáját választották az elmúlt év legjobb labdarúgójának hazájában, Horvátországban.
Szerző: Budai László 2018. január 2., kedd 18:33

A Vecernji list című napilap hagyományos szavazásán a 32 éves középpályás pályafutása során hatodszor érdemelte ki az elismerést, ezzel beérte az örökrangsor élén a legendás Davor Sukert.

Modric ugyanakkor elmondhatja magáról, hogy mindegyik alkalommal egyedül kapta meg a díjat, míg Suker – ahogyan a Vecernji list honlapja beszámol – 1997-ben Robert Prosineckivel közösen ünnepelhetett.

Modric az elmúlt szezonban Bajnokok Ligáját és bajnokságot nyert a Real Madriddal, meghatározó tagja a spanyol sztárcsapat középpályájának. (MTI)

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Profi szerződés
Aláírta élete első profi szerződését a 2006-os születésű Stumpf Gábor, aki az idei szezonban alapembere lett az MTK NB III-as együttesének. Stumpf télen az NB I-es csapatban is bemutatkozott a felkészülés alatt.
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
Tovább az összes átigazoláshoz