Kiakadtak a Real Madridnál a FIFA súlyos büntetése miatt

Közleményt adtak ki az átigazolásoktól 1,5 évre eltiltott Realnál. Kiskaput találhattak.
Dudás Gábor 2016. szeptember 9., péntek 7:49
Közleményt adtak ki az átigazolásoktól 1,5 évre eltiltott Realnál. Kiskaput találhattak.
Szerző: Dudás Gábor 2016. szeptember 9., péntek 7:49

 

Mint ismeretes, a FIFA elutasította a Real és az Atlético Madrid fellebbezését, így a két gárda 2018 januárjáig nem igazolhat új játékosokat korábbi, a 18 éven aluli játékosok szerződtetésére vonatkozó szabályozás megsértése miatt.

A BL-címvédőnél három pontos közlemény adtak ki, reagálva a döntésre.

1. A klub sajnálattal veszi tudomásul a döntést, amelyet rendkívül igazságtalannak és a fegyelmi szabályozások elveivel teljességgel szembemenőnek tart

2. A klub megteszi a szükséges lépéseket és a fellebbezést a Nemzetközi Sportdöntőbíróságnál (CAS), a határozat visszavonását kérve, annak teljes bizalmában, hogy a szervezet a klub számára kedvező döntést hoz majd.

3. A Real Madrid azt kéri majd, hogy a procedúra minél előbb érjen véget, annak érdekében, hogy a CAS mielőbb meghozhassa döntését – áll a kommünikében.

A CAS-hoz való fordulás egyben időhúzást is jelenthet egyébként a klubok számára – az Atlético ugyan még nem jelezte, hogy fellebbez, de szinte biztosan így történik majd – hiszen a procedúra elhúzódása (a madridiak számára negatív döntés esetén is) akár azt is jelentheti majd, hogy a két büntetett gárda 2017 januárjában majd igazolhat még.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Németh András
A német másodosztályú bajnokság feljutó helyén álló Hamburghoz szerződőtt az egyszeres magyar válogatott támadó, Németh András.
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Tovább az összes átigazoláshoz