"Csodálatos éve volt" - neki adná Ferguson az Aranylabdát

Nincs kétsége az MU legendás edzőjének.
admin 2016. november 1., kedd 18:16
Nincs kétsége az MU legendás edzőjének.
Szerző: admin 2016. november 1., kedd 18:16

Sir Alex Ferguson szerint Cristiano Ronaldo érdemli meg leginkább az elismerést, ezt a skót szakember a Marcának adott interjújában árulta el.

A portugál klasszis korábban három alkalommal nyerte el a díjat, és jó esélye van rá, hogy negyedszerre is a szavazás élén végezzen. Korábbi mestere legalábbis mindenképp neki adná az Aranylabdát.

"Cristiano eredményei vitathatatlanok, csodálatos éve volt. Kétlem, hogy van bárki is, aki jobban megérdemelné nála az Aranylabdát. Megnyerte a Bajnokok Ligáját a Real Madriddal, az Európa-bajnokságot pedig Portugáliával. Az Eb döntőjében ugyan sérülés miatt hamar el kellett hagynia a pályát, de az oldalvonal mellől is hatalmas erőt adott a társainak, végig buzdította őket. Hatalmas elszántság dolgozott benne, hogy felemelhesse a trófeát, elképesztő volt” – fogalmazott Ferguson a spanyol lapnak.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Csákvár
Új igazolás
Az elmúlt hetekben a csapattal készülő Haragos Viktor (legutóbb Honvéd) a 2024/25-ös bajnokságban az Aqvital FC Csákvárt erősíti.
Tovább az összes átigazoláshoz