Beleszálltak C. Ronaldóba: „Nagyon buta, arrogáns, és hiányzik belőle a tekintély”

Folytatódik a szavak háborúja a spanyol médiában.
admin 2016. szeptember 13., kedd 17:23
Folytatódik a szavak háborúja a spanyol médiában.
Szerző: admin 2016. szeptember 13., kedd 17:23

A lavinát Xavi kijelentése indította el, aki azt nyilatkozta, hogy CR a jelen nagyja, de sose lesz mérhető Messihez, aki minden idők legjobbja, amit csak a Realnál nem ismernek el. C. Ronaldo nem maradt adós a reakcióval: „Xavi Katarban játszik, vagy nem is tudom, hol. Mindenki, aki a címlapra akar kerülni, rólam beszél. Sok mindent nyert, de Aranylabdát soha..."

A Sport című katalán lap ezután nem bánt kesztyűs kézzel a portugál csillaggal.

„Ronaldo ostoba. Nagyon ostoba. És ez nem sértés, hanem tény. Azok után, amiket mondott, megérdemli ezt a minősítést. Azzal, hogy hiányzik belőle a tisztelet Xavi iránt, hiányzik a nagybetűs LABDARÚGÁS iránti alázat belőle. Nem tiszteli a sportot, amiben a katalán középpályás kitűnt a Barcánál és kitűnt a spanyol nemzeti csapatnál (...) Igen, most Katarban játszik, és nem nyert Aranylabdát. De Xavi példaképként fog bekerülni a focitörténelembe, akit az egész világ kedvel. És ez még nem minden. Példamutató a magatartása, nemcsak a pályán, azon kívül is. Ezek az erények többet érnek 1 millió Aranylabdánál is. És Cristiano soha nem lesz ilyen…”

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz