Az aranylabdás Modric úgy gyógyul, mint a magyar játékosok

A világ legjobbjának megválasztott vb-ezüstérmes középpályás azt is tudja, hogyan kell profin regenerálódni a mérkőzések között.
Dudás Gábor 2018. december 7., péntek 9:21
A világ legjobbjának megválasztott vb-ezüstérmes középpályás azt is tudja, hogyan kell profin regenerálódni a mérkőzések között.
Szerző: Dudás Gábor 2018. december 7., péntek 9:21

Luka Modric rendkívül fárasztó, de eredményes évet zárt, hiszen a Real Madriddal BL-t nyert, a horvát válogatottal vb-ezüstérmes lett, míg pár napja megkapta az Aranylabdát.

A világklasszis horvát középpályást elkerülik a komolyabb sérülések, de az erőltetett menet közepette neki is szüksége van regenerálódásra. Modric, ahogy például több magyar játékos is, a Game Readyt használja erre a célra.

A készülék hidegterápiás hatásával javítja és felgyorsítja a gyógyulási folyamatot, sérülések és műtétek után, főleg élsportolóknak ajánlott. Kiválóan egészíti ki a fizioterapeuták és a masszőrök munkáját. A Game Ready növeli a standard teljesítményt, segíti redukálni a betegek fájdalomérzetét, a duzzanatokat, csökkenti a fájdalomcsillapítók használatának szükségességét és felgyorsítja a sebek gyógyulását.

A Game Ready hazai forgalmazója az Endo Plus Service Kft., amely több hazai klubot és játékost is szponzorál. A Game Ready-t a sportserulesek.hu oldalon lehet kikölcsönözni, lehetőség van napi, heti és havi bérlésre is.

Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz