Fotó: www.as.com

Koronavírus: A Barcelona és az Atlético Madrid is bejelentette a fizetéscsökkentést

Spanyol lapinformáció szerint ez a gazdasági óvintézkedés mindkét együttesnél 70 százalékos fizetéscsökkentéssel jár a játékosok esetében.
Nyikes Zoltán 2020. március 27., péntek 16:57
Fotó: www.as.com
Spanyol lapinformáció szerint ez a gazdasági óvintézkedés mindkét együttesnél 70 százalékos fizetéscsökkentéssel jár a játékosok esetében.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. március 27., péntek 16:57

A koronavírus-járvány okozta gazdasági nehézségek miatt folyamatosan hallani az elmúlt napokban arról, hogy számos országban csökkenthetik a játékosok fizetését. Németországban például az egyik élvonalbeli csapatnál a teljes fizetésükről lemondtak labdarúgók, hogy megmentsék a klubjukat, de az NB I-ben is komoly bércsökkentés jöhet néhány klubnál.

Nem kivételek ez alól a világ legjobb csapatai sem, így az FC Barcelonánál és az Atlético Madridnál is jelentős pénzügyi óvintézkedéseket jelentettek be az előző órákban, amit hivatalosan is megerősítettek már.

Több spanyol lap is úgy tudja, hogy ez a változás elég drasztikus, a katalán együttesnél és a madridiaknál is a játékosok, az edzők és az alkalmazottak fizetését 70 százalékkal fogják csökkenteni.

Az Espanyol is kiadott egy közleményt, ebben is arról adtak tájékoztatást, hogy 70 százalékkal csökkentették a La Liga-csapat, valamint a női és ifjusági együttesek bérét is.

Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Szekeres Tamást nevezhetik ki
Információink szerint a jövőben Szekeres Tamás felelhet a BVSC-nél lévő szakmai munkáért.
Ferencváros
Arbër Hoxha
Az ulloi129.hu szerint valóban a klub látókörében van a horvát lapok által a Fradival szóba hozott Slaven Belupo-szélső, Arbër Hoxha.
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Tovább az összes átigazoláshoz