Felfoghatatlan: Luis Enrique bejelentette, hogy elhunyt a 9 éves kislánya

Csütörtök este hivatalos közleményben jelentette be a tragikus hírt Luis Enrique, a spanyol válogatott és a Barcelona korábbi edzője, hogy 9 évesen elhunyt a kislánya, Xana.
Dudás Gábor 2019. augusztus 30., péntek 9:07
Csütörtök este hivatalos közleményben jelentette be a tragikus hírt Luis Enrique, a spanyol válogatott és a Barcelona korábbi edzője, hogy 9 évesen elhunyt a kislánya, Xana.
Szerző: Dudás Gábor 2019. augusztus 30., péntek 9:07

Luis Enrique 9 éves kislánya, Xana az elmúlt öt hónapban csontrákkal küzdött, csütörtökön ért véget a harca. A kislány betegsége ad magyarázatot a tréner júniusi döntésére is: Enrique 2018 nyarán vette át a spanyol nemzeti együttes irányítását, de két hónappal ezelőtt, személyes okokra hivatkozva lemondott a posztjáról.

A szakember a tragikus hírt közlő bejelentésében köszönetet mondott a kislányt ápoló és kezelő kórháznak, az orvosoknak és a nővéreknek is, miközben búcsút mondott Xanának.

"Nagyon fogsz hiányozni, nem lesz olyan nap, hogy ne gondolnánk rád. Remélem, találkozunk még. Te leszel a csillag, ami a családunkat irányítja. Most már pihenj, Xanita" - írta a korábbi válogatott futballista közleményében.

Nyugodjék békében.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok / Mezőkövesd
Kövesdről igazolt a szlovák élvonal újonca
A szlovák élvonalba feljutott KFC Komárno csapata hivatalosan is bejelentette a Mezőkövesdről érkező 31 éves középpályás, Nagy Gergő szerződtetését.
Nyíregyháza
Itt a második nyári igazolás
Megvan a Nyíregyháza második nyári igazolása, Tóth Balázs is a Szparinál folytatja pályafutását.
Újpest
Csoboth Kevin
A spanyol Celta Vigo ügyeiben jártas újságíró, Claudiura González információi szerint az élvonalbeli gárda jó úton jár az újpesti Csoboth Kevin szerződtetése felé. 
Tovább az összes átigazoláshoz