Videóbírót követel a Barca edzője az elvett góljuk után - videó

Bent volt a labda, de a bírói stáb nem vette észre. Luis Enrique szót kért.
Dudás Gábor 2017. január 30., hétfő 5:59
Bent volt a labda, de a bírói stáb nem vette észre. Luis Enrique szót kért.
Szerző: Dudás Gábor 2017. január 30., hétfő 5:59

Ismételten a videobíró-rendszer bevezetése mellett foglalt állást Luis Enrique, az FC Barcelona vezetőedzője azután, hogy csapatának nem adtak meg egy szabályos gólt vasárnap a spanyol labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában.

A sevillai mérkőzés 76. percében, amikor a Real Betis 1-0-ra vezetett, Aissa Mandi, a hazaiak védője a televíziós lassításokon jól láthatóan a gólvonal mögül rúgta ki a labdát, de a bíró nem ítélt gólt. A katalánok ezt követően a 90. percben egyenlítettek Luis Suárez jóvoltából.

"Láttam egy fotót az akcióról..." - kezdte mondandóját Enrique. "Most is azt mondom, amit korábban: a játékvezetőknek szükségük van segítségre, és ebbe a technikai támogatás is beletartozik".

A tréner szerint egyszer jól jár a csapata, máskor nem egy-egy ilyen helyzetben, de mindentől függetlenül "ez az akció rávilágított arra, mit tudna segíteni" a videobíró. (MTI)


Mobilról olvasod ezt a hírt? Ez érdekelni fog - kattints ide!

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok / Mezőkövesd
Kövesdről igazolt a szlovák élvonal újonca
A szlovák élvonalba feljutott KFC Komárno csapata hivatalosan is bejelentette a Mezőkövesdről érkező 31 éves középpályás, Nagy Gergő szerződtetését.
Nyíregyháza
Itt a második nyári igazolás
Megvan a Nyíregyháza második nyári igazolása, Tóth Balázs is a Szparinál folytatja pályafutását.
Újpest
Csoboth Kevin
A spanyol Celta Vigo ügyeiben jártas újságíró, Claudiura González információi szerint az élvonalbeli gárda jó úton jár az újpesti Csoboth Kevin szerződtetése felé. 
Tovább az összes átigazoláshoz