Sztárigazolással erősíthetnek Nikolicsék: A Barca játékosa érkezhet

A katalánoknál mellőzött középpályás, Arda Turan sajtóhírek szerint a Nikolics Nemanját foglalkozható, MLS-ben szereplő Chicago Fire gárdájához szerződhet a télen.
Csakfoci Admin 2018. január 5., péntek 21:33
A katalánoknál mellőzött középpályás, Arda Turan sajtóhírek szerint a Nikolics Nemanját foglalkozható, MLS-ben szereplő Chicago Fire gárdájához szerződhet a télen.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. január 5., péntek 21:33

Igazán nagy halat foghat Nikolics Nemanja együttese, az MLS-ben legutóbb a rájátszásba jutó Chicago Fire. Spanyol lapértesülések szerint ugyanis Chicagóba teheti át székhelyét az FC Barcelona mellőzött középpályása, Arda Turan. A százszoros török válogatott játékos távozása nagyon valószínűsíthető, hiszen egyáltalán nem kap lehetőséget Ernesto Valverde vezetőedzőtől, így elégedetlen helyzetével.

A Daily Mail úgy értesült, zajlanak az egyeztetések a felek között a transzferről. Arda Turan esetleges érkezésével egy újabb nagy név érkezhet a Fire középpályájára - Bastian Sweinsteiger mellé.

Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Szoboszlai-pótlás?
A Hoffenheimtől az osztrák Christoph Baumgartner, a Lens csapatától a belga válogatott Lois Openda érkezhet.
Vasas
Iyinbor Patrick
A Vasas bejelentette, hogy Iyinbor Patrick kölcsönszerződése lejártával visszatér a Ferencvároshoz és eldőlt az is, hogy a következő szezonban nem az angyalföldieknél folytatja karrierjét.
ZTE
Ricardo Moniz
Hivatalossá váltak az elmúlt napok sajtóhírei: a ZTE-től az előző szezon végén távozó vezetőedzőt kinevezte a horvát élvonalbeli Slaven Belupo.
Tovább az összes átigazoláshoz