Nagy bejelentés helyett: Neymarról beszélni sem lehet a PSG-nél

Gerard Piqué viszont már finomított kijelentésén, miszerint a brazil marad a Barcelonánál.
Dudás Gábor 2017. július 26., szerda 10:02
Gerard Piqué viszont már finomított kijelentésén, miszerint a brazil marad a Barcelonánál.
Szerző: Dudás Gábor 2017. július 26., szerda 10:02

Mint arról keddi külföldi focikörképünkben beszámoltunk, a Barcelona és a PSG szinte egy időpontra hirdetett meg sajtótájékoztatót, így a nemzetközi sajtó azonnal tudni vélte, hogy Neymar klubváltásáról lehet szó, sőr, akár be is jelentheti mindkét fél a brazil Párizsba igazolását.

Ehelyett a katalánok az MU elleni felkészülési meccsről beszéltek javarészt, a PSG-nél pedig szinte azonnal leszögezték, hogy Unai Emery nem akar és nem is fog a brazilról nyilatkozni.

Végül mindkét félnél téma lett a klasszis támadó. Barcelonai csapattársa, Gerard Piqué például finomított, a napokban az egyik közösségi oldalon, egy közös fotó kíséretében tett kijelentését, miszerint Neymar "marad" a klubnál.

- Az a felvétel egy nyugodt pillanatban készült, nem tekinthető hivatalos közleménynek, inkább csak az én vágyaimat tükrözte, mivel szeretném, ha maradna a csapatnál, de ugyanígy vannak ezzel a csapattársak is. Neymar tele van kétségekkel, 25 évesen át kell gondolnia a helyzetét. Ő egy fantasztikus tehetség. Azzal viszont tisztában kell lennie, hogy a francia bajnokság azért nem olyan, mint a spanyol – idézi a Marca a világbajnok védőt.

Eközben a PSG spanyol / baszk trénere kitérő válasszal szolgált, amikor a brazilról kérdezték.

- Neymar? Az én dolgom az, hogy a jelenről beszéljek, a jelenlegi csapatról, a felkészülésről és nem másról. Annyit mondhatok, hogy minden rendben zajlik a klubnál, nagy ambíciókkal várjuk a következő idényt, keményen és elhivatottan dolgozunk, és úgy készülünk, hogy remek szezonunk lesz majd – nyilatkozta.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Szentlőrinc
Novák Zsombor/Mahler Gergő
Egy középcsatár és egy szélső támadó is érkezett a Szentlőrinchez: Novák Zsombor és Mahler Gergő már be is mutatkozott az MTK Budapest elleni bajnokin.
Diósgyőr
Caio Da Cruz
Távozott Diósgyőrből Caio Da Cruz, azaz az elmúlt szűk egy hónapban Kuznyecov Szergej edzéseit látogató fiatal brazil támadó most nem lesz a DVTK labdarúgója.
MTK Budapest
Vadnai Dániel
Az MTK Budapest szerződtette az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től Vadnai Dánielt, aki a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel.
Tovább az összes átigazoláshoz