Kihagyhatja a Fradi-meccset is a Barcelona egyik legfontosabb játékosa

Spanyolországi beszámolók szerint több héten át nem állhat csapata rendelkezésére a Barcelona védekező középpályása, a válogatottnál megsérült Sergio Busquets. 
Dudás Gábor 2020. november 15., vasárnap 18:06
Spanyolországi beszámolók szerint több héten át nem állhat csapata rendelkezésére a Barcelona védekező középpályása, a válogatottnál megsérült Sergio Busquets. 
Szerző: Dudás Gábor 2020. november 15., vasárnap 18:06

Sergio Busquetset térdsérülés miatt a Svájc elleni Nemzetek Ligája-találkozó (1-1) 73. percében kellett lecserélni és a spanyolországi hírek szerint nagyjából 3 hetes kihagyás várhat a világ- és Európa-bajnok védekező középpályásra. A Barcelona 32 éves alapjátékosára egy MRI-vizsgálat vár még Sevillában hétfőn, utána derül ki, pontosan milyen súlyos belső oldalszalag-húzódása.

Ha beigazolódnak a várakozások, Busquets az Atlético Madrid elleni rangadó mellett az Osasuna elleni bajnokit, valamint a Dinamo Kijev és a Ferencváros elleni Bajnokok Ligája-csoportmeccset is kihagyja majd. A magyar bajnokkal december 2-án találkozik a katalán sztárcsapat a Puskás Arénában, zárt kapuk mögött.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz