Kettős emberelőnyben sem tudott nyerni a Barca - videó

Hiába a hatalmas fölény, gól nélkül maradtak a katalánok.
admin 2016. november 19., szombat 17:21
Hiába a hatalmas fölény, gól nélkül maradtak a katalánok.
Szerző: admin 2016. november 19., szombat 17:21

A Málaga otthonába látogatott a spanyol bajnokságban az FC Barcelona, a gránátvörös-kékek pedig a tőlük megszokott domináns játékot mutatták ezúttal is. A tartalékos katalánok nem számíthattak többek között Messi, Suarez és Iniesta játékára sem, ennek ellenére mezőnyben szinte földbe döngölték az ellenfelet, 80 százalék feletti labdabirtoklásuk és 26 kapuralövésük mégis kevésnek bizonyult.

A hajrában tovább nőtt a nyomás a vendégeken, hiszen előbb Llorente kapott piros lapot bő 20 perccel a vége előtt, majd a ráadásban Carlos is a kiállítás sorsára jutott, ám a gól ennek ellenére is elmaradt, így botlott a Barca.

Barcelona - Málaga 0-0

ÍGY ÁLL A LA LIGA - TABELLA

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
A lengyel másodosztályú - de kupagyőzelme miatt az EL-ben induló - Wisla Krakówhoz utazott orvosira a jelenleg szabadon igazolható, legutóbb Újpesten szerepelt Kiss Tamás. (NSO)
Fehérvár FC
Mi lesz Fiola Attilával?
Továbbra sem dőlt el, hol folytatja pályafutását Fiola Attila. Az 59-szeres válogatott védő szerződése június 30-án lejárt, így jelenleg szabadon igazolható. (nso.hu)
Vasas/Szentlőrinc
Két fiatalt kölcsönadtak
A Vasastól érkezik kölcsönben az NB II-es Szentlőrinchez Rab Boldizsár és Szabó Benjámin. Előbbi védekező középpályásként, utóbbi jobb oldali szélső védőként vethető be.
Tovább az összes átigazoláshoz