Iniesta: "Ronaldinho azzal hívott fel, hogy a Real Madridba igazol"

Elképesztő sztorit mesélt a brazil varázslóról korábbi csapattársa.
admin 2016. szeptember 5., hétfő 21:16
Elképesztő sztorit mesélt a brazil varázslóról korábbi csapattársa.
Szerző: admin 2016. szeptember 5., hétfő 21:16

 Andrés Iniesta, a Barcelona spanyol klasszisa osztott meg egy nem mindennapi történetet Ronaldinhóról. A történet alapján nem véletlenül mondják, a Barcelona egy nagy család - írja az angol Mirror.

Az El Clásico előtti napokban az éjszaka közepén felhívott Ronaldinho, és azt mondta nekem, hogy ne mondjam el senkinek, de a nyáron a Real Madridba fog igazolni, mert akkora fizetést kínáltak neki, amelyre már nem tudott nemmel válaszolni. Mindenkinél jobban bízok benned Andres, kérlek, ne áruld el ezt senkinek, kérte tőlem.

A meccs napján aztán a Real Madrid stadionjának öltözőjében a brazil aranylabdás kiállt elénk az öltözőben, és a következőket mondta: Srácok, nagyon fontos meccset játszunk ma egy erős ellenféllel szemben, de az elmúlt napok meggyőztek arról, hogy ti vagytok az igazi családom. Néhány napja mindenkit felhívtam a csapatból, és azt mondtam, a Real Madridhoz igazolok, de ne mondjátok el senkinek. Egyikőtök sem árult el. Ekkor jöttem rá, hogy inkább csendben szenvedtek, de nem áruljátok el a társatokat. Nagyon sokáig szeretnék még veletek együtt játszani, most azonban irány a pálya, és mutassuk meg a Real Madrid játékosainak!

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
Tovább az összes átigazoláshoz