Fotó: www.nbcsports.com

Hivatalos: Megvan Griezmann új csapata – brutális az új kivásárlási ára

Pénteken délután eldőlt, hogy az FC Barcelonánál folytatja pályafutását az Atlético Madridtól öt év után távozó francia csatárklasszis, aki 2024-ig kötelezte el magát új klubjához.
Nyikes Zoltán 2019. július 12., péntek 15:25
Fotó: www.nbcsports.com
Pénteken délután eldőlt, hogy az FC Barcelonánál folytatja pályafutását az Atlético Madridtól öt év után távozó francia csatárklasszis, aki 2024-ig kötelezte el magát új klubjához.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. július 12., péntek 15:25

Az már hetekkel korábban kiderült, hogy Antoione Griezmann a nyári átigazolási szezonban távozik az Atlético Madridtól, az új csapat kiléte azonban egészen péntek délutánig ismeretlen volt. A nemzetközi sajtóban a Barcelona és a Paris Saint-Germain érdeklődéséről lehetett hallani, ezúttal pedig hivatalossá vált, hogy a francia klasszis a katalán együtteshez teszi át a székhelyét.

Az FC Barcelona közleményben tudatta, hogy kifizette Antoine Griezmann kivásárlási árát, ami 120 millió euró.

A 28 éves támadó új szerződése a következő öt szezonra, azaz 2024 nyaráig érvényes, a megállapodásban szereplő kivásárlási ár pedig 800 millió euró.

A 72-szeres válogatott csatár 2005-ben került Spanyolországba, a Real Sociedad utánpótlásához, majd ugyanott négy évvel később mutatkozhatott be a felnőttcsapatban. Az Atlético Madrid 2014-ben 30 millió euróért vásárolta meg őt, a fővárosiaknál pedig 257 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken 133-szor volt eredményes.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz