Eldőlt: Zártkapus a Barcelona meccse – ez áll a háttérben

A botrányokkal kísért katalán népszavazáson történt események miatt úgy döntöttek a klubnál, hogy nem engednek be szurkolókat a Las Palmas elleni, vasárnapi bajnokira.
Dudás Gábor 2017. október 1., vasárnap 16:12
A botrányokkal kísért katalán népszavazáson történt események miatt úgy döntöttek a klubnál, hogy nem engednek be szurkolókat a Las Palmas elleni, vasárnapi bajnokira.
Szerző: Dudás Gábor 2017. október 1., vasárnap 16:12

Több mint 300 sérült Katalóniában

16 óra 15 perckor veszi kezdetét a Barcelona és a Las Palmas spanyol bajnokija, de hihetetlen látványt nyújt majd a mérkőzésen az üres Camp Nou.

A gránátvörös-kékek nem sokkal 16 óra előtt ugyanis bejelentették, hogy nem engednek be nézőket a találkozóta, zárt kapuk mögött rendezik meg a mérkőzést.

Olvastad már?
Ez lehet a Barca sorsa a független Katalóniában - a Bundesliga vagy a PL is szóba jöhet
Nagy a káosz a katalán függetlenségi népszavazás ügyében, de adódik a kérdés: Ha sikeres lesz a Spanyolországtól elszakadás, mi lesz az FC Barcelonával, és a katalán térség többi labdarúgó-csapatával? Több lehetőség is felvetődik.
Elolvasom

A klub közleménye szerint a vezetők mélységesen elítélik a szerte Katalóniában, a függetlenségi népszavazás során történteket – a betiltott voksolás közben több szavazóhelyiséget megrohamozott a spanyol rendőrség, több mint 300-an megsérültek már az összecsapásokban –, miközben a katalán polgárok csak alapvető jogaikat próbálták meg gyakorolni, így úgy döntöttek, hogy tiltakozásképpen (azért is, mert a szövetség a kérésük ellenére sem járult hozzá a találkozó elhalasztásához) nem mehetnek be szurkolók a mérkőzésre.

 

Piqué már szavazott

Ahogy arról már beszámoltunk "Ki Mit Oszt?" nevet viselő rovatunkban, a katalánok védője, Gerard Piqué is leadta már voksát: "Én már szavaztam, együtt megállíthatatlanul védhetjük meg a demokráciát” – írta az Instagramon.

Ja he votat. Junts som imparables defensant la democràcia.

Gerard Piqué (@3gerardpique) által megosztott bejegyzés,

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz