Sokk Dárdaiéknál: 43 évesen elhunyt a klub elnöke

Tragédia történt Dárdai Pál, Dárdai Bence, ifjabb Dárdai Pál és Dárdai Márton klubjánál.
Csakfoci.hu 2024. január 16., kedd 13:40
Tragédia történt Dárdai Pál, Dárdai Bence, ifjabb Dárdai Pál és Dárdai Márton klubjánál.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. január 16., kedd 13:40

Dél után nem sokkal fájdalmas hírt közölt hivatalos oldalán a német másodosztályban szereplő Hertha BSC: 43 éves korában elhunyt a klub elnöke, Kay Bernstein.

– A Hertha BSC gyászolja Kay Bernstein elvesztését. Ma, kedden kapta a Hertha BSC a szörnyű hírt, hogy Kay Bernstein elnök 43 éves korában váratlanul elhunyt. Az egész klub, a bizottságok és minden alkalmazott megdöbbent és mélyen szomorú. A Hertha-család együtt gyászol Kay családjával, gondolataink a szeretteivel, barátaival és ismerőseivel vannak ebben a nehéz időszakban. Kérjük, hogy a szörnyű eseményt követően tartsák tiszteletben a család magánéletét – olvasható a berlini klub közleményében, azt ugyanakkor nem közölték, hogy mi okozta az egykori vezérszurkoló halálát.

Bersteint 2022-ben választották meg a Hertha elnökének, munkássága alatt az amerikai 777 Partners lett a klub többségi részvényese, kinevezése pedig 2024 nyarán járt volna le.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Mohamed Ali Ben Romdhane
Tunéziában azt írják, hogy az Al Ahlyhoz igazolhat Mohamed Ali Ben Romdhane, honlapunk azonban úgy értesült, hogy a Fradinál egyelőre nem jelentkezett az egyiptomi csapat az üzlettel kapcsolatban.
ETO FC
Kuznyecov Szergej
Korábbi hírünknek megfelelően Kuznyecov Szergej lett a győriek új vezetőedzője.
ETO FC
Távozik a vezetőedző
Az NB II-ben szereplő ETO FC vezetősége szerződést bontott az első csapatot irányító Antonio Munozzal.
Tovább az összes átigazoláshoz