Sokgólos Serie A-meccsekben találták meg a hétvége "tuti" tippjeit

Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata - intelligens elemzőrendszere segítségével - felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Csakfoci Admin 2022. február 26., szombat 14:44
Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata - intelligens elemzőrendszere segítségével - felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Szerző: Csakfoci Admin 2022. február 26., szombat 14:44

Szombaton délután háromtól a sereghajtó Salernitana a Bolognát fogadja. Davide Nicolával a bordók pontot szereztek a Milantól, Mihajlovicsék pedig a Spezia legyőzésével tettek pontot egy rossz sorozat végére. A gólváltás 1.66-ért ideális választás lehet.

Este a Sassuolo a Fiorentinát látja vendégül. A zöld-feketék hektikus szezont futnak, legutóbb az Internél győztek. A violák a nemzetközi porondért harcolnak, több-kevesebb sikerrel. Itt is abban bízunk, hogy megzörren mindkét háló, ez a bukiknál 1,5 fölött fizet.

Vasárnap a Hellas a Velencével meccsel. A Verona középcsapat, rendre sok gólt lő, de a védelme nem stabil. Az újoncnak nagyon kellenek a pontok, így nem bekkelhet. A +2.5-ös opció 1,7 körül mozog, ebben látunk értéket!

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz