Fotó: 1927.kiev.ua

Sírva, királyként köszönt el a korábbi NB I-es légiós a focitól – videó

A Dinamo Kijev szurkolói is elköszöntek a korábbi 50-szeres ukrán válogatott, Kisvárdán is megfordult Artem Milevszkijtől.
Nyikes Zoltán 2021. október 25., hétfő 16:11
Fotó: 1927.kiev.ua
A Dinamo Kijev szurkolói is elköszöntek a korábbi 50-szeres ukrán válogatott, Kisvárdán is megfordult Artem Milevszkijtől.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. október 25., hétfő 16:11

Szeptemberben jelentette be visszavonulását a korábbi 50-szeres ukrán válogatott labdarúgó, Artem Milevszkij, aki 2018 nyarától egy fél évet Kisvárdán töltött.

Milevszkij legutolsó klubja a Minaj volt, de pályafutása elején 11 éven keresztül volt a Dinamo Kijev labdarúgója, így a vasárnapi Dinamo Kijev-Dnipro bajnokin az Olimpiai Stadionban is elköszönhettek tőle a szurkolók.

A korábbi NB I-es játékost hatalmas taps és ováció fogadta, rengeteg drukker kért tőle aláírás és közös fotót, végül pedig nem is bírta ki könnyek nélkül Milevszkij.

Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Tovább az összes átigazoláshoz