Fotó: gazzetta.it

Serie A: A Juventus és az AC Milan bajnokijára is hoztunk egy "tuti tippet"

Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Nyikes Zoltán 2022. október 15., szombat 13:57
Fotó: gazzetta.it
Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. október 15., szombat 13:57

Szombaton torinói derbit rendeznek: egyik alakulat sincsen jó passzban, a Juve BL-veresége csak hab volt a tortán. Azt gondoljuk, hogy zebrák nem jönnek ki a gödörből, az 1X-re 1.5 körül lehet fogadni, ezt érdemes meghúzni!

Ugyancsak szombaton csap össze egymással az eddig remeklő Atalanta és a Sassuolo. Mindkét gárda erős az előrejátékban, erre is alapozzuk a tippünket. 1.65 fölött fizet a G/G opció!

Vasárnap Veronába utazik a Milan. A Hellas kieső helyről várja a folytatást, sorozatban bukja el a meccseit. A bajnok a BL-ben ugyan kikapott a Chelsea-től, de a bajnokságban jól szerepel. Ma is bízunk a Pioli-legénységben, a V szorzója 1,55 fölött áll jelenleg!

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Callum Styles
Angol sajtóhírek szerint valamivel több mint 2 millió fontos kivásárlási záradék szerepel Callum Styles szerződésében.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Angol sajtóhírek szerint a Championshipben vitézkedő Birmingham mellett az MLS-ben szereplő Philadelphia Union és a Toronto is ajánlatot tehet Brandon Ormonde-Ottewillért.
DVSC
Marko Milosevic
A nezavisne.com szerint Marko Milosevic kapus távozik a klubtól télen, miután alig jut játéklehetőséghez. A 32 éves játékos márciusban igazolt a Lokihoz és 11 tétmeccsen védett.
Tovább az összes átigazoláshoz