Sepsi: Korábbi Fradi-tréner az új vezetőedző – 13 jelölt közül esett rá a választás

A román első osztályban szereplő sepsiszentgyörgyi klub szerdán hivatalosan is bemutatta az új vezetőedzőjét László Csaba személyében.
Nyikes Zoltán 2019. május 29., szerda 14:08
A román első osztályban szereplő sepsiszentgyörgyi klub szerdán hivatalosan is bemutatta az új vezetőedzőjét László Csaba személyében.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. május 29., szerda 14:08

A román élvonal hatodik helyén végző Sepsi OSK sajtótájékoztatón jelentette be szerdán, hogy a korábban a Ferencvárosnál is megforduló László Csaba az új vezetőedző.

A sepsiszentgyörgyi csapatot 2017 novembere óta vezette Eugen Neagoe, akit végül a szezon hajrájában menesztettek, így az utolsó három fordulóban az U17-esek vezetőedzője, Marin Barbu irányított.

László Csaba legutóbb a skót Dundee United menedzsere volt, de korábban Magyarországon megfordult a Ferencvároson kívül a Sopron és az MTK élén is, valamint a skót Hearts, a belga Charleroi és a dunaszerdahelyi DAC edzőjeként is tevékenykedett. Karrierje során dolgozott Uganda és Litvánia szövetségi kapitányaként is.

– Elődöm, Eugen Neagoe kiváló munkát végzett a csapatnál, olyan eredményt ért el, amire mindenki büszke lehet. Egy folyamatosan fejlődő klubhoz érkeztem, bízom benne, hogy kemény munkával tovább tudjuk folytatni ezeket remek eredményeket – mondta László a bemutatásán.

A klub tulajdonosa, Diószegi László elmondta, tizenhárom edző közül választották ki az új trénert, továbbá azt is bejelentette, hogy a stadion gyepszőnyege alá melegítő berendezést helyeznek, így szinte biztosan minden hazai találkozót Sepsiszentgyörgyön játszhat a csapat következő idényben.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Marquinhos Stankovic csapatához kerülhet?
Állítólag Stankovic hívására Marquinhos mégsem a Lokomotiv Moszkvába, hanem a városi rivális Szpartak Moszkvába szerződhet.
DVTK
23-szoros válogatott érkezett
Siniša Saničanin személyében 23-szoros bosnyák válogatott labdarúgót igazolt a DVTK. Az új igazolás a védelem közepén és bal oldalán is bevethető.
Diósgyőr
Szerződésbontás
A Diósgyőr közös megegyezéssel felbontotta Bitok Stephen szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz