Fotó: twitter.com/AlNassrFC_EN

Ronaldo nem adja a nevét az újabb arab vb-hez - közlemény

A portugál klasszissal kötött megállapodás nem tartalmaz semmilyen elköteleződést a vb-pályázat mellett - állítja klubja.
Budai László 2023. január 11., szerda 12:32
Fotó: twitter.com/AlNassrFC_EN
A portugál klasszissal kötött megállapodás nem tartalmaz semmilyen elköteleződést a vb-pályázat mellett - állítja klubja.
Szerző: Budai László 2023. január 11., szerda 12:32

A szaúd-arábiai al-Nasszr labdarúgócsapata cáfolta azokat a híreket, melyek szerint a nemrég igazolt Cristiano Ronaldónak a szerződése tartalmaz olyan kitételt, hogy a portugál sztár az ország 2030-as világbajnoki pályázatának nagykövete lesz.

A 37 éves futballista múlt héten szerződött két és fél évre több mint 200 millió euróért az al-Nasszrhoz, s azóta több olyan újságcikk is megjelent, melyek szerint Ronaldo további 200 milliót kap azért, hogy támogassa a szaúdi kandidálást.

Az al-Nasszr FC szeretné világossá tenni, hogy ellentétben bizonyos médiahírekkel, a Cristiano Ronaldóval kötött megállapodás nem tartalmaz semmilyen elköteleződést a vb-pályázat mellett

- írta szerda reggeli közleményében a klub. - Ronaldo a klubra koncentrál, arra, hogy együtt dolgozzon csapattársaival a csapat sikereiének érdekében.

A 2030-as világbajnokság pályázati időszakát tavaly nyitotta meg a nemzetközi szövetség, mely jövő évi kongresszusán dönt majd a rendezőről. A 2026-os világbajnokságot az Egyesült Államok, Mexikó és Kanada közösen rendezi.
(MTI)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
A lengyel másodosztályú - de kupagyőzelme miatt az EL-ben induló - Wisla Krakówhoz utazott orvosira a jelenleg szabadon igazolható, legutóbb Újpesten szerepelt Kiss Tamás. (NSO)
Fehérvár FC
Mi lesz Fiola Attilával?
Továbbra sem dőlt el, hol folytatja pályafutását Fiola Attila. Az 59-szeres válogatott védő szerződése június 30-án lejárt, így jelenleg szabadon igazolható. (nso.hu)
Vasas/Szentlőrinc
Két fiatalt kölcsönadtak
A Vasastól érkezik kölcsönben az NB II-es Szentlőrinchez Rab Boldizsár és Szabó Benjámin. Előbbi védekező középpályásként, utóbbi jobb oldali szélső védőként vethető be.
Tovább az összes átigazoláshoz